АТАКА: Симеонов командва Борисов чрез Дариткова в парламента

0
399
Валери Симеонов

Под давлението на Валери Симеонов беше увеличена субсидията на партиите, а депутатите от АТАКА – махнати от комисиите в парламента.

Точно лидерът на НФСБ изви ръцете на премиера Борисов да бъде увеличена субсидията за партиите от 1 лв. на 8 лв., като го заплаши, че няма да гласуват държавния бюджет.

Сега Симеонов продължава да командва министър-председателя чрез шефката на ГЕРБ в парламента Даниела Дариткова и гони от комисии, в които участват, депутатите от АТАКА Десислав Чуколов, Павел Шопов, проф. Станислав Станилов, Маргарита Николова и Николай Александров.

Шопов вече е изключен от социалната комисия, а Чуколов – от Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. Уважаваният проф. Станилов е изхвърлен от Комисията по културата и медиите, Николова – от Комисията по бюджет и финанси, а Александров – от Делегацията в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.

След като НФСБ и ВМРО неправомерно, в разрез със споразумението между трите партии и Правилника на НС, подмениха ръководството и състава на парламентарната група на Обединени патриоти, сваляйки от председателското място и изключвайки от групата Волен Сидеров и колегите му Чуколов и Шопов, сега реваншизмът на Симеонов продължава и с изгонването от комисии на депутати от АТАКА.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук