Балдъзата на Таки тръгна на работа! Ето от какво вади…

0
14422

Покрай Христофорос Аманатидис-Таки двете близначки Боряна и Анна Шехтови се сдобиха с живот като на принцеси. Но докато Боряна е в майчинство с второто си дете от митичния ъндърграунд бос, то сестра й не пилее времето си само с безделие, курорти и шопинги, а печели пари от своето хоби, което се превръща в нейна професия.

От бивш модел Анна Шехтова вече може да се похвали, че е добър фотограф и от година вади никак нелоши хонорари, благодарение на уменията си зад обектива, проучи ПИК.

Блондинката се запалила по фотографията след раждането на двете й дъщери. „Децата провокираха желанието ми да хвана апарата и да снимам. Сега те винаги са готови да се включат във фотосесиите, които организирам, щастливи да бъдат част от процеса на концепцията, подготовка, реализация. Моята страст успях да предада на по-голямата, Виктория, която вече сама инициира снимки. Малката Никол пък е мечтата на един фотограф – артистична е и камерата я обожава“, призна неотдавна пред сп. „Хелоу“ балдъзата на Таки.

Не е тайна, че двете бивши моделки от години живеят със семействата си в Дубай. Точно там Анна Шехтова се запознавала с един от най-добрите фотографи в Украйна – Вадик Зубров, който се оказал съпруг на нейна близка приятелка. Нашенката била впечатлена от стила му на снимане, който е много близък до неините идеи за съвременна и креативна фотография. На уъркшоповете на Зубров Анна постепенно се усъвършенствала, а познанствата й с украинци и руснаци от Дубай, започнали да превръщат хобито й в добре платена професия.

Една от последните й фотосесие е на четири красивици от Украйна, живееще в емирствата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук