Банско с трансферен удар! Привлече футболист със солиден опит в професионалния футбол

0
1532

Това се налага като заключение,с лед като тимът привлече за новия сезон най-големия романтик в българския футбол – доскорошният халф на „Ботев“(Враца) – Атанас Димитров (Малкия Джаич)

Футболистът нашумя с предложението към половинката си Таня, което направи минути, след като „Ботев“ получи купата като първенец на Втора лига буквално на терена и пред телевизионните камери.

Димитров се раздели с новака в Първа лига по взаимно съгласие. Той е син е на дългогодишния футболист и треньор на Литекс – Николай Димитров -Джаич. За последно той бе начело на „Пирин“(Гоце Делчев), а преди година водеше и родния си „Беласица“(Петрич).

Атанас Димитров бе титуляр в отбора на Сашо Ангелов през миналата есен, но после загуби титулярното си място, но записа над 20 мача за врачани и бе част от шампионския тим,с печелил промоцията за Първа лига. За него това ще бъде втори период в Банско, след като преди години – по-точно 2012, той игра тук под ръководството на Александър Томаш. Заради офертата от „козлите“, Димитров отказа на отбори от професионалния футбол, 26-годишният полузащитник има солиден опит в професионалния футбол с екипите на „Чавдар“(Етрополе) и „Локомотив“(Горна Оряховица). За него обстановката в Трета лига също не са непознати, след като преди две години игра с екипа на „Беласица“, с който за малко се размина с промоция във Втора лига. Според запознати, това е било подплатено и от амбициите, които има тимът от зимния курорт, който веднага след идването на новото ръководство в края на 2017 обяви курс към завръщане в професионалния футбол. За амбииите говори привличането на Малкият Джаич, който стана първото ново попълнение на „козлите“, а така също и от друг факт – от тима, воден от Димитър Крушовски няма напускащи футболисти и за момента се запазва гръбнакът от предния сезон.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук