Бареков за новия си телевизионен проект: „Бареков и Байрактаров без цензура” ще бъде алтернатива на „баджак журналистиката” (ВИДЕО)

Началото - беше тази сутрин точно в 09:00 часа по Евроком

0
7619

В студиото на Ники Колев евродепутатът Николай Бареков анонсира продуцентския си телевизионен проект, който стартира тази сутрин в 09:00 часа и който ще се излъчва всяка събота на живо в ефира на телевизия Евроком. „Бареков и Байрактаров без цензура”, както се казва най-новото предаване в българския телевизионен ефир, ще бъде алтернатива на „баджак журналистиката”, подчерта Бареков.

Ако трябва да го сравняваме със сутрешните блокове, на които аз съм бил водещ в БТВ, и в момента състоянието на блоковете, ще бъде интересен с многото гледни точки и със свободата на изразяване. Хората ще имат възможността и свободата да изкажат в кадър или по телефона своето мнение по всякакви теми, уточни Бареков и подчерта, че са малко политиците в България, които са готови да чуват истината в лицето по време на жив ефир.

По отношение на „баджак журналистиката” Бареков заяви, че една негова изпусната реплика се е превърналав нарицателно. Баджак телевизията е слугинаж към силните на деня, категоричен е той. Днес към ГЕРБ и към Патриотите и към ДПС , утре ще бъде към БСП, слугинажът си е слугинаж, отсече Бареков.

От широкия кръг на този журналистически жанр той изключи единствено „няколко доайени и Евроком, която пази свободата на изразяване в публичното пространство”.

В студиото на Ники Колев евродепутатът разкри и че първият гост в пилотния брой на изданието ще бъде влиятелният социалист и може би бъдещ лидер на БСП Калоян Паргов. На него ще бъде поставен въпросът  дали  БСП изглежда опозиция в българския парламент или Общинския съвет, където той работи.

В предаването ще бъдат излъчени и ексклузивни кадри от официалната церемония в Баку, по време на която „Презареди България – ББЦ” стана първи и единствен член на Алианса на консерваторите. „В този Алианс са сериозни партии като Републиканската партия на Великобритания, Републиканската партия на Доналд Тръмп, сериозни, десни консервативни партии”, обясни той.

Бареков загатна, че ще бъде излъчено и интригуващо разследване на Димитър Байрактаров, но не уточни неговото съдържание.

Той обяви и че всички сигнали, получени от зрителите, ще бъдат разследвани и показвани на зрителите.

От кухнята на предаването Бареков разкри още, че ще бъда показана в ефир анкета, направена в центъра на София, по време на която случайни минувачи отговарят на въпрос на репортер на предаването с какво запомнихте европредседателството. „Народът не е разбрал нищо – това е резултатът от направено проучване”, обобщи той.

В тази връзка Бареков констатира, че истерията около българското председателство на Съвета на ЕС е един „раздут балон от управляващите с цел да обяснят защо стоят на власт”.

„От 2600 планирани събития в България се случиха 800, останалите останаха в Брюксел”, каза с огорчение евродепутата.

Той посочи, че идната седмица в столицата на Белгия предстои форум, на който ще присъстват 3000 души от цял свят и уточни, че събитието е можело да се случи у нас, но управляващите са заявили, че няма капацитет за такова количество хора. „Защо тогава хвърлиха 100 млн.лв. за ремонт на НДК?”, попита логично Бареков.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА И КАКВО СЕ СЛУЧИ С ДНЕШНОТО ПРЕДАВАНЕ ВИЖТЕ ТУК:

ПИЛОТЕН ЕПИЗОД! „Бареков и Байрактаров без цензура“ по Евроком (ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук