Бившата на Джино направи голямо разкритие и закопа Динко, заради грозните му лъжи!

0
1549

Динко разказа пикантна история на Людмила Захажаева и Светлана Василева как Джино е взел 100 хиляди долара от бившата си съпруга Дейна Бианкалана, за да купи камиони за семейния бизнес. На всичкото отгоре Дейна споделила на ловеца на бежанци, че бившият й мъж Георги Ташев я е пребивал пред приятелите му. Джино сам пожела от Биг Брадър да издири Дейна и да я включи на живо в разговор с него и Динко, за каквото настоя и самият ямболия. Джино твърдо застава зад думите си, че това е в пълен контраст с истината, но иска да чуе мнението на бившата си съпруга и да се увери дали наистина е казала това.

Дейна вдигна телефонът и Джино директно я попита: „Дейна, Динко твърди, че си била с него преди известно време и че си му споделила, че съм те бил и съм взел от теб 100 хиляди долара. Вярно ли е?“ „Той луд ли е? Това всичко е лъжа. Джино, ти знаеш, че това е лъжа. Изпратила съм видеа до адвокатите ти. Не желая да говоря с Динко“, отговори му тя. Динко скочи на Дейна с думите: „Ти ми каза, че си му дала парите и ти ги дължи. Каза ми, че те е биел“. „Съжалявам, че се излагаш в национален ефир. Никога не ми е пукало за теб. Никога не съм казвала нищо от това. Джино, ти не съжалявай, той трябва да съжалява. Първо – Джино никога не ме е пипал и второ – ти някакво животно ли си? Говори с мен като с жена“, отговори бившата на Джино и затвори телефона.

По-късно Биг Брадър пусна видео, което Дейна е изпратила лично до него, за да сложи край на лъжите. Там тя споделя следното: „Динко, нямам нов номер, просто не ти вдигам, защото не желая да говоря с теб. Гледах шоуто и съм смутена, че го познавам този мъж лично. Дори на приятелско ниво. Всичко, което казва е лъжа и е ужасно, и това говори достатъчно за него. Колкото до Джино – обичам го. Били сме заедно 11 години и уважавам и него, и семейството му. След като се разделихме празнувах един от рождените си дни със семейството си в чужбина и Джино ми беше купил кола и я беше паркирал в гаража ми. Това прави ли го човек, който иска да се възползва от теб и парите ми?“, пита Дейна, с което сложи край на големите лъжи на Динко.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук