Бившата съпруга на президента Румен Радев с фотосесия (галерия)

0
2112

Гинка е втората от дясно на ляво.

Четири снимки от фотосесия в стила на известния сериал “Сексът и градът”, на които една от четирите приятелки е бившата съпруга на президента Румен Радев – Гинка, публикува в. “България Днес”.

Красивата къдрокоса финансова експертка позира с приятелките си – всички те усмихнати, чаровни и секси, пред обектива на фотографа. Снимките, на които жените се смеят в забавни пози, са правени през 2014 година.

“С много обич и настроение, и положителен заряд запечатахме един страхотен момент от 2014-а! Момичета, без вас животът ми нямаше да е толкова цветен и свежестта на пролетния цвят нямаше да бъде усетена така осезаемо, както когато вие сте до мен”, пише една от приятелките на Гинка.

Фотосесията на четирите приятелки напомня на известния американски сериал “Сексът и градът”, където главните героини също са четири дружки.

Бившата съпруга на президента Радев е вляво на втория ред. На снимките бившата съпруга позира, като развява коса и изглежда млада, свежа и забавна. На друго фото четирите жени са показали дълги крака в черни чорапогащници.

Бившата съпруга е втората от ляво на дясно.

Бившата съпруга е втората от ляво на дясно. Първата съпруга на ген. Радев се стреми да бъде извън фокуса на събитията и да остане неизвестна.

Гинка е с развети коси и е крайната вдясно.

24chasa

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук