Билката, която струва само 1.50 лв., а бори изцяло лошия холестерол и прави сърцето ви здраво

0
1397

Д-р Атанас Михайлов препоръчва това уникално природно чудо за здраво сърце и за болните от диабет! Уважаваният от хиляди българи д-р Атанас Михайлов постоянно е бил от огромна полза за здравето ни със своите ценни природни рецепти и начини за лечение. Днес ще ви запознаем с едно от най-мощните природни лекарства, което може да си закупим от всяка билкова аптека на цена едва от 1,50 лева.

Става дума за великото създание на природата – билката тученица, която доста от нас досега приемаха за ненужен треволяк или плевел.

Според д-р Атанас Михайлов, а и според редица изследвания обаче, тученицата е едно от чудесата за здравето ни. С помощта на консумацията на прясна тученица под формата на салата, си набавяме достатъчното количество полезни вещества, които борят изцяло лошия холестерол и помагат за стимулират производството на червените кръвни телца. Те помагат за кръвообращението и снабдяват тъканите и органите с повече кислород.Тя действа уникално за здраво сърце, тъй като съдържа повече Омега-3 мастни киселини дори от рибеното масло – да, това е така, колкото и да не ви се вярва. Витамините А, С, В, както и наличието на голямо количество фибри, магнезий, манган, желязо, мед, калий и калций.

Семената от тученица пък са идеални не само за здраво сърце и за предпазване от сърдечни болести, а и за болните от диабет тип 2. Достатъчно е да ги консумираме само 8 седмици, за да се почувства доказания ефект върху това сериозно заболяване.

„Ако страдате от диабет тип 2, е напълно достатъчно да консумирате семена от тученица едва два пъти дневно. Два пъти си взимате по 5 грама семенца и ги изяждате. Правете го осем седмици подред и ще видите, че ще изпитате не само огромно подобрение на състоянието си, но и най-вече трайно“, съветва д-р Атанас Михайлов.

Това е така, тъй като тученицата е едно от най-силните природни лекарства за нормализиране и стабилизиране на кръвната захар в тялото. Освен посочените две ползи, тя играе и съществена роля за отслабване при диети, за лечение на псориазис, за сваляне на високото кръвно и за пречистване на черния дроб пише doctorbg.net.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук