Бистришката Ванга каза кой ще състави новото правителство и колко ще издържи

0
251

К-19, макар и отслабен, ще продължи да ни тормози. „Не мислете, че пандемията си е отишла. Още поне година я виждам – заявява даровитата жена, към 20230 година нов мор ще плъзне, пророкува Искра Караколева

Въпреки канските мъки на 48-ото Народно събрание да излъчи шеф на парламента някакво коалиционно управление се вижда на хоризонта. Това коментира пророчицата от село Бистрица Искра Караколева, пише Телеграф бг.

„Трудно е да се каже, защото събитията са едно след друго – много скоро пак ще имаме избори. Но да речем, че ще имаме кабинет поне за 6 месеца“, прогнозира Бистришката Ванга.

Брашно

За Бойко Борисов и ГЕРБ казва, че ще мелят брашно най-много с Христо Иванов и ДБ. Към тях ще се закрепи трета партия, с която ще направят нещо в началото, за да тръгнат нещата нанякъде.

Интересно е, че или сега, или в следващ парламент по евроатлантическа линия към тях ще влязат и хора от „Продължаваме промяната“ (ПП). „ГЕРБ и ПП ще си имат сътрудничество, поне аз така ги виждам нещата“, заявява ясновидката. Освен ГЕРБ и ДБ тя прогнозира възлова роля и за Стефан Янев.

До нея често се допитват местни политици и депутати от Югозападна България. Мнозина подпитват възрастната жена и за извора на дарбата й – как я е получила.

Инцидент

На младини леля Искра, както я наричат земляците й, залитнала и паднала в бунар. И насмалко да се спомине. „Няма да забравя никога датата 29 септември 1983 г.

Тогава ме приеха с комоцио в столична болница. Уж се бях съвзела за момент и айде, тръгнах да си ходя. Получила съм кръвоизлив и изпаднах в кома.

24 часа съм била така между живота и смъртта. Ту се вдигах нагоре, ту слизах към Земята. Когато се събудих, не бях същата, нещо се беше случило в мене“, доверява препатилата жена.

Няколко дни по-късно установила, че щом мислено зададе въпрос, над главата й като кинолента се завъртат картини от миналото и варианти на бъдещето.

Пандемия

Караколева коментира, че така преди време е провидяла болест (Ковид-19), която иде и ще затрие много хора.

Споделя, че не смеела много да говори, че да не стряска хората. Заявява, че коронавирусът, макар и отслабен, ще продължи да ни тормози.

„Не мислете, че пандемията си е отишла. Още поне година я виждам – заявява даровитата жена. И добавя: – След 7-8 години някъде – през 2030-а, нов мор ще плъзне. Бая ми ти народ тогава ще си замине от тая зараза“.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук