Благоевград бе най-горещия град по време на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019

0
303

DARA и китаристът Васил Крумов отпразнуваха рождения си ден на сцената на турнето

Благоевград бе първият град, който лятното турне на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 завладя след кратката си почивка. Енергията на южния град бе несравнима и за броени минути площад „Македония“ се напълни с хиляди музикални фенове, които дойдоха, за да чуят хитовете на най-популярните звезди на България.

Топлият септемврийски следобед премина в шумно парти в момента, в който DJ Doncho постави начало на концерта в Благоевград с емблематичния танц на балет Nova.

Динамичните изпълнения на хитовете на младата звезда Ева Пармакова вдигнаха настроението на публиката, която остана шумна и ентусиазирана до самия край на концерта. С бурни овации бе посрещната и Yoana, а тя зарадва всички със своя летен хит “Fiesta”.

С огромна усмивка на сцената се появи и BallaN, за да накара всички да танцуват в ритъма на популярните му парчета, а ентусиазираните овации продължиха и след посрещането на TRF, който представи за първи път на сцена своето самостоятелно парче „За ден“.

Очарователната Михаела Филева разгорещи още повече зрителите в един от най-слънчевите градове в България със своят секси хит „Латино Сеньорита“. Изпълнението й бе съпроводено от живия акомпанимент на китариста Васил Крумов, който отпразнува рождения си ден заедно с хиляди благоевградчани на сцената на турнето. Веднага след нея TITA развя русите си коси в ритмични танци, придружаващи емблематичните й хитове, съпроводена от бурни аплодисменти.

Михаела Маринова зарадва публиката с изпълнението на най-големите си хитове, сред които и последното ѝ парче „Само теб“, а заедно с Pavell & Venci Venc’ настроиха публиката на романтична вълна със съвместното си изпълнение „Листата падат“. Хип-хоп дуото предизвика истинска музикална експлозия на сцената и накара всички да пеят в ритъма на своите популярни парчета.

Само няколко дни след двайсет и първия си рожден ден, DARA бе изненадана от своите верни фенове в Благоевград, които в един глас изпяха „Happy Birthday” и изненадаха младата звезда с торта и цветни конфети. От своя страна тя подари на публиката широката си усмивка и изпълнението на своя хит “Darbie”, карайки всички да припяват в един глас „Бягаш ли от мен, бягаш ли от мен или пак се връщаш…“

Финал на концерта постави изпълнението на Криско, който в типично свой стил развълнува публиката и превърна Благоевград в най-шумният град в България. / Топ Преса

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук