Блатечки с нова любовница

0
2342

Асен Блатечки няма спирачки, когато става въпрос за прелъстяване на красиви жени. Където и да се появи, актьорът предизвиква завист сред мъжете и неустоимо привлича дамите, които до една си губят ума по него. Това се случва в момента и на кастингите за новия сезон на „България търси талант”, научи „Ретро”.

По Асен са си изгубили ума и двете хубавици в екипа на шоуто – звездната млада певица Михаела Филева и водещата и актриса Мария Силвестър. Първата буквално била пощуряла от любов по Блатечки досущ като Диляна Попова преди години, когато работеше заедно с актьора. Моделката му бе колежка в сериала „Стъклен дом” и толкова лудна по него, че направи всичко възможно да го прелъсти и да разбие брака му с режисьорката Катерина, от която има голяма дъщеря.

Диляна дори успя да зачене от Блатечки, надявайки се че като му роди син, той ще напусне семейното ложе и ще заживее с нея. Малкият Борил обаче не само не сплоти незаконната им връзка, но и създаде нови проблеми помежду им и двамата окончателно се разделиха.

Скандалната история с любовния триъгълник обаче явно не е достатъчен урок за младата Михаела Филева. Въпреки че е наясно, че актьорът е професионален разбивач на женски сърца, младата певица, която нашумя в „Х Фактор” преди 3 години, а после стана и №1 в родните класации, не спирала да притиска Блатечки.

„Михаела се е оплела яко в мрежите му, и то за нула време. Откакто работят заедно, тя е като зашеметена и постоянно търси начин да са заедно. Той също не й бяга кой знае колко, което е нечестно, защото й дава напразни надежди. Свикнал е да флиртува с всички жени, без да си дава сметка, че ги кара да се влюбят в него. Между тях вече има афера, която е на крачка да прерасне в нещо сериозно и да избухне нов скандал”, коментират от екипа на предаването.

Флиртът на Асен и Михаела имал негативен ефект и върху останалите работещи в риалити продукцията, тъй като непрекъснато се въртели интриги и се пускали слухове. За капак се заформил и любовен триъгълник, тъй като и водещата Мария Силвестър си падала по Блатечки и не криела мераците си да е сред многобройните му завоевания. Опитната актриса си позволявала доста интимно да разговаря и да се шегува с Асен, което подлудявало от ревност младата Михаела и двете вече няколко пъти си разменяли остри реплики, увлечени от съперничеството за сърцето на театралната звезда.

Самият Асен видимо се забавлявал от ситуацията и въобще не се трогвал, че създава проблеми в шоуто. Още повече че той е топзвездата в журито и смятал, че са му позволени всякакви волности.

Прибира рекорден хонорар от „България търси талант”

Колосалната сума от 50 000 лева е поискал актьорът Асен Блатечки, за да се присъедини към журито в предстоящия сезон на „България търси талант”.

Блатечки водил дълги разговори с продуцентите на предаването, докато желаната сума не му била обещана. От две години насам актьорът приема всеки ангажимент, който му се предложи, за да може да вземе някой лев.

Всичките пари на Асен отиват по издръжката на двете му деца – голямата му щерка Катя и малкия Борил, който е плод от връзката му с Диляна Попова.

Въпреки че загърби авантюрата си с Попова, Блатечки плаща солидна издръжка за сина си и нито за момент не е спирал да се грижи за малкия.

Съпругата му Катерина пък взима всеки спечелен лев от актьора като наказание за унижението, което й причини.
Всички тези разходи идват в повече на Блатечки, който се чуди как да прилапа нови доходи. Именно това е и причината той да приеме да бъде част от новия сезон на „България търси талант”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук