Богомил Манчев разкри скандална конспирация на Цветан Василев

0
931

Когато ДАНС дойде вкъщи, само той ми знаеше програмата и същият ден пуснаха филм по ТВ7 срещу мен

Предложих на Цветан Василев да му подаря бизнеса си. Казах му, че той лично ще ръководи фирмата в продължение на шест месеца и ако реализира един лев печалба над нашата, ще му я подаря. Това каза Богомил Манчев, шеф на „Риск инженеринг”, пред bTV.

Припомняме, че Богомил Манчев беше разследван от прокуратурата във връзка с обвинение за злоупотреби в консултантски договор.

„Хората от енергетиката са написали сигнала срещу мен. Един от участниците беше Цветан Василев”, смята Манчев. По думите му единствената телевизия, която е имала информация за посещението на ДАНС и прокуратурата, е ТВ7.

„Василев има да ми отговаря на три въпроса. Защо само ТВ7 са знаели, че ще идват от прокуратурата? Как същия ден имаше филм срещу мен в телевизията?”, каза Манчев.

Относно третия въпрос, той поясни, че предишният ден е казал на Цветан Василев, че му предстои среща с конкретно лице. „Когато на следващия ден са отишли в дома ми да ме търсят да ме арестуват, са казали, че трябва да съм там, защото имам среща с еди кой си. Никой не знаеше, жена ми не знаеше, но ДАНС знаеше, и казват – той трябва да е тук”, допълни Манчев.

„При други обстоятелства щях да го съдя. Щях да намеря достатъчно основание да го съдя”, каза още той. Относно отношенията му с Цветан Василев, Манчев поясни, че те започнали да страдат от 2010 година. „Той се промени, не мога да разбера защо”, завърши бизнесменът./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук