Бойковите ченгета за ареста на Иванчева: Страх ни беше, че ще скрие парите, като ги внесе в банка!

Прокурорските обяснения - достойни за сценарии на "Мистър Бийн"

0
9871

Прокурорските обяснения около ареста на Иванчева стават все по-абсурдни и достойни за сценарии на „Мистър Бийн“. Според бойковите ченгета, спретнали най-идиотската постановка в историята, цялото преследване в София било поради 2 причини – да не внесе парите в банка, или да не ги изхвърли.

Обяснението с банката е толкова глупаво, че не заслужава дори да се коментира. Рушвет да внесеш веднага в банка, е самата мечта на прокурора, няма по-голямо самопризнание от това. И като добавим, че сумите над 30 хиляди лева се докладват веднага от банките в ДАНС, та какво по-добро от това рушветчията да направи самопризнания, като внесе 70 хиляди евро в банка?

Другата теза обаче е още по-идиотска. Бързали, за да не изхвърлела Иванчева парите. Тя била много предпазлива и можела да го направи.

Как обаче ще изхвърли парите, като ги е „сложила“ в багажника. Ако иска да изхвърля, ще са до нея на седалката. И като види полицейските коли, ще направи някаква гоненица, ще спечели няколко секунди, за да ги изхвърли по пътя. Тя нагласила всичко багажника, но била готова да ги изхвърли?

Всъщност, всичко е пределно ясно – ако изобщо е взела подкуп, тя едва ли би го метнала в багажника. Чанти или кашони с пари, се държат обикновено вътре в купето. Но багажникът е идеалното място да подхвърлиш пари, просто защото човек като си върши друга работа, не отваря багажника преди всяко влизане в колата.

Може и да сме само 20% мислещите в тази държава, но с вашата недостижима бойковистка глупост, направихте и останалите 80% да ви се смеят през сълзи…

Добри Божилов, Фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук