Бойко Борисов от Пловдив с тежки думи към Слави и ДБ, призна за свой голям страх

0
2666

Три пъти ще ходим на избори, за да начешем на някой егото. Какво ги дразня? Управлявам си партията, разгневи се той

Определихме водачите на листите. За Пловдив съм аз, след мен е Тотев. За Пловдив-област е Дани Каназирева. Листите ще ги регистрираме в понеделник. Това съобщи в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Нашата кампания ще бъде как да излезем от кризата. Толкова е тежко положението, че като гледам как разликата между нас и другите партии се увеличава, се плаша. И сега съм възложил да мислим как може да излезем от тази криза“, заяви той.

И аз, като Слави Трифонов, не гледам социологически проучвания. Уважавам социолозите, това си е професия, но някои не познаха нито веднъж“, отчете Борисов.

„За мен вече въпросът е на разума на всички нас, включително и на Трифонов. Не може да си първа политическа сила и да кажеш, че ще си опозиция и да направиш всичко възможно да няма правителство. Или пък „Да, България” да има шанс да се направи правителство, пък да се карат за постове. Факт е, че половин милиард в тази криза се изхарчиха за избори.

Някои големи акъли казваха, че демокрацията е много скъпа. Защо в Германия сега не направят нови избори, а ще се събират? Третата и четвъртата се събраха и сега ще определят с първата или втората. Само в България правим експерименти.

Три пъти ще ходим на избори, за да начешем на някой егото. Какво ги дразня? Управлявам си партията… За един протест хора сте тука, само жени. Представяте ли си колко ще е интересен протест, жени само. И ние с Тотев, по една поличка слагаме… Той с това дълго бедро“, пошегува се Борисов.

„Ще се оправим. 2009 г. влязохме в подобна криза. И тогава се плашехме, но не го показвахме. И сега ме е страх, но няма да го показвам, защото тази работа си чака както лозето мотиката.

Както ни подреди българският народ, трябва всеки да си поеме отговорността и да участва“, каза още Борисов.

blob:https://www.facebook.com/1182349b-3fed-409f-bcf6-a9230a9638b2

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук