Бойко Борисов: Тихомълком само се сменят зам. министри – не е смешно, тъжно е

0
195

Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията

Стига се до там, че се бият в Министерството на земеделието, зам.-министри се бият, сцепени вежди, кьотек. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна.

Тихомълком само се сменят зам.-министри, не ви ли прави впечатление в Министерството на земеделието, добави Борисов.

Не е смешно, тъжно е, това е промяната, това промениха. Така подлъгаха хората, с този меморандум, който подписаха за 1 млрд. долара. Ако ДАНС са ги проверили през търсачката Google, то излиза само корупция. Вече е подписан меморандум, каза бившият премиер
Никога не съм имал злато. Подписаха за 1 млрд. – компромати, чекмеджета, долари, няма тема, по която да се отчете успех, добави Борисов.

Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията. Повече той не може да каже думата корупция, с един меморандум за 1 млрд. долара се замазаха и приключиха, подчерта Борисов.

Като излезе статията във „Файненшъл таймс“ се оказа, че някои не го пуснаха, коментира още лидерът на ГЕРБ, цитиран от БГНЕС.

„Чудовищна инфлация, лъжат пенсионерите, че им вдигат пенсиите. Какво им давате, защо се подигравате и откъде ги давате? Чудовищна инфлация. Тези хора не са с всичкия си. Няма да викате оставка, тези трябва да останат, докато станат 0%, за да се изчисти България от тях“, каза още Борисов.

Елка Василева

dnes.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук