БОЛКА! Марта Вачкова с покъртителна изповед за незабравимия си баща

0
1458

Иска ми се да го знаят като пратеника на „Мъжки времена“, споделя актрисата

Знам, че той ме мисли някъде. Знам, че се притеснява за мен и живота, който имам. И много ми се иска да знам дали още се гордее с мен. Защото той винаги ми е казвал: „Ти си моята гордост“. Това сподели през сълзи пред Мариян Станков – Мон Дьо дъщерята на незабравимия Григор Вачков – Марта Вачкова. 

„От татко научих, че най-важното нещо са приятелите. Той никога не е играл в живота. Беше истински мъж, закрилник”, спомня си дъщерята на големия актьор.

„Иска ми се да го знаят като пратеника на „Мъжки времена“. Където има една сцена – той танцува едно мъжко хоро с отрязана ръка“, допълни Марта.

Тя не скри, че все още продължава тежката сага с бащата на дъщеря й Радина: „И сега имам в колата си призовка за съда. Той твърдеше, че не мога да живея без него. Казах му: „Как няма да мога, когато една любов си е отишла“.

„Знаеш ли, голяма късметлийка съм с интимните си партньори. С всички сме си останали приятели. Само с бащата на дъщеря ми не сме. Защото там всичко е изчерпано“, разказа актрисата.

„Имам нечовешка връзка с Владо Пенев. Той е вечната ми любов. Ние всяко лято сме заедно. Неразделни сме заедно. Сега чакаме пак да отидем на нашето море. Имаме прекрасна къща на един бряг“, сподели Марта.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук