Бомба! Лили Иванова лъсна в афера с БГ топ актьор!

0
1390

Лили Иванова е открила новата си сродна душа в лицето на всестранно развития актьор Стефан Вълдобрев. Двамата се запознали преди около година, когато примата го ангажирала да напише текст за едно от новите й парчета, предава Ретро.

Дотогава не го познавало лично, но много й го похвалили. Още на първата им среща Вълдобрев споделя, че взаимно се усетили. Започнали да се чуват непрекъснато, говорели по телефона по цели нощи. Разговорите им преминали отвъд работата още в първите дни и Лили започнала да споделя най-дълбоко пазените си тайни на Стефан.

Срещите им също зачестили, а примата откровено показвала топлите си чувства към новия си фаворит. Въпреки че имали 32 години възрастова разлика, в очите на околните изглеждали като влюбена двойка. Служителки от почистващия персонал на НДК разкриват, че неведнъж са засичали актьора в личната гримьорна на Лили, до която достъп имат само шепа от най-доверените й хора. Навръх рождения ден на грандамата на българската музика Вълдобрев й се обясни във вечна любов чрез социалните мрежи, където написа, че не може да сравни връзката им с нищо, което е правил досега. „Тя е невероятна и заслужава всички суперлативи, изказани по неин адрес.

Работата върху поезията, осмислянето на думите, среднощните разговори, търсенията, лутанията, откритията… това е нещо, което ще помня неизменно“, са само част от романтичните слова, които Стефан й посвети. По всяка вероятност той щял да я придружава и на есенното й национално турне, което ще стартира през септември. От присъствието му обаче недоволен щял да остане цигуларят на Лили, с когото доскоро Иванова имала по-особени взаимоотношения.

Тръпката й по по-млади, но винаги свързани с изкуството мъже съвсем не е нова. Преди време примата имаше връзка и с китариста Бисер Иванов, който дълги години бе неин партньор и в живота, и на сцената. Паралелно с това музикантът хлътнал по млада певица, а когато Лили научила, моментално го натирила от екипа си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук