БОМБА ОТ СЕГА! Драмата с масовото убийство в Нови Искър далеч не е приключила! След смъртта на Росен Ангелов МВР издирва и неговите

0
2519

Тялото на шесторния убиец от Нови Искър Росен Ангелов-Горския все още е в моргата, а прокуратурата не е издала заповед за освобождаването му.

Това съобщи зам.-окръжният прокурор на София Нина Панчева, цитирана от „24 часа“. По думите й, заповедта за освобождаване на тялото не е дадена, защото от прокуратурата търсят близки на Ангелов, които да разпитат.

Зам.-окръжният прокурор на София посочи, че чрез показанията си близките на шесторния убиец трябва да дадат по-ясна картина за личността му. Едва след като бъдат разпитани, роднините на Ангелов ще имат право да приберат трупа и да го погребат. В случай че откажат обаче, по закон от Столична община, където е бил последният адрес на Росен Ангелов, ще трябва да му уредят служебно погребение. Заради пълните места по столичните гробища често такива трупове се кремират.

Тялото на 56-годишния Росен Ангелов бе открито на 7 януари в изоставена вила в село Луково, като бе установено, че той най-вероятно се е самоубил два дни по-рано – на 5 януари. Ангелов бе издирван за жестокото шесторно убийство в Нови Искър на 31 декември м.г. От прокуратурата са категорични, че той е извършителят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук