Борислав Гуцанов: Най-много номинации от варненските социалисти получи Корнелия Нинова

0
475

„От 169 организации във варненската организация на БСП – най-много номинации за председател е получила Корнелия Нинова, повече от 50 процента. Не мога да не се съобразя  с виждането на организацията.“ Това заяви Борислав Гуцанов, председател на БСП-Варна, пред Нова ТВ.

Той уточни, че няма да се кандидатира за председател на БСП и че е бил преизбиран с 95 % от вота на делегатите за председател на БСП-Варна, което по думите му е ясен знак за това какво иска варненската организация.

„Ние не сме лидерска партия. Това, че сме демократични в избора и противоречията ни са публични, е положително. След това ще седим по различен начин в публичното пространство. След Конгреса ще бъдем напълно обединени”, категоричен е той. Гуцанов изрази надежда, че БСП ще спечели парламентарните избори през 2021.

„Смятам, че по-боеспособна и единна организация от БСП-Варна трудно може да бъде посочена. Варна има проблеми. Не е нормално общинският съвет да не се събира шест месеца. Още повече, че Варна ще бъде един от най-засегнатите градове от кризата”, заключи той и подчерта, че сезонът за града е тежък. По думите му 7,9 милиарда са приходите на града – 4,3 пряко са туризъм, строителство, ресторантьорство, хотелиерство.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук