Борислав Иглев: „Жълт сайт“ бълва откровени лъжи и измислици! От близо 10 дни съм в чужбина, никога не съм имал и не бих имал нещо общо с Марешки!

0
2947

Бившият депутат бе „нарочен“ от сайт, че купувал гласове в полза на лидера на „Воля“ Веселин Марешки

Бившият депутат от БДЦ Борислав Иглев изрази пълното си възмущение от лъжите и спекулациите с неговото име от сайт, който Иглев категорично определи като „жълт“.

Нека припомним, че вчера сайта ПИК излезе с „информацията“, че Иглев и още няколко души са част от мащабна схема за закупуване на гласове в полза на „Воля“ и Веселин Марешки в района на Хасково.

„Написаното е едновремено и жалко и комично. Този сайт непрекъснато бълва лъжи за различни хора, нонстоп плюе политици и напада бизнесмени, в повечето случаи абсолютно неаргументирано и невярно.“ Това заяви късно снощи Борислав Иглев пред журналист от медията ни, като изречно подчерта, че вече от близо 10 дни се намира извън границите на страната ни.

„Аз съм на друг континент на почивка със съпругата ми, която наскоро ми роди дете. Дори не ми е хрумвало, че мога да прочета подобна измислица за себе си! Чета и невярвам! Освен това, аз не само не познавам и не работя за Марешки, нещо повече, аз въобще не одобрявам мнението и действията на този човек в политиката! Той многократно подведе хората, като перманентно сменя позициите си“, заяви категорично Иглев.

Той допълни: „Някой има интерес да мъти водата в района на Хасково за да заличи собствените си зулуми. Именно затова замесват името ми, за да разсеят публиката от действителните виновници занимаващи се купуване на гласове“.

Според бившият депутат Марешки няма място в европарламента и не трябва да получава подкрепа. „Той е всичко друго но не и патриот родолюбец“, категоричен е Иглев.

Като доказателство, че се намира в чужбина Борислав Иглев изпрати на редакционната поща на медията няколко снимки, на които ясно се виждат той и съпругата му Виктория Джумпарова.

nbox.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук