Борисов гласува с тежки обвинения срещу Радев, Петков и Иванов ВИДЕО

0
111

Това е резил. Още по-голям резил е Радев да остане президент. Само за седмица той успя да ни скара с нашите съседи, коментира лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува. Той упражни правото си на глас в секцията си в Банкя.

147 машини са се развалили от сутринта, каза той.

„Чакахме инициативните комитети да издигнат личности, зад които българите да застанат, да могат да обединят, затова и не издигнахме партийна кандидатура. Доверихме се на мнението на всички ректори“, заяви Борисов.

„Гласувах срещу това полицейско насилие, тази полицейщина. Да влезе полиция в Софийския университет и други университети в страната. Това е резил. Още по-голям резил е Радев да остане президент. Само за седмица той успя да ни скара с наште съседи. Всичко най-добро се случваше в България. Сега се мразим със Скопие, с Албания, ненавиждаме се с Турция. Има реална заплаха от нелегални мигранти“, предупреди Борисов.

„Да откриваш срещи на НАТО и да кажеш, че Крим е руски. Аз съм учуден от мълчанието на Христо Иванов и Атанасов, евроатлантиците. Аз благодаря на европейските ни партньори, Еврокомисията реагираха много остро.

Кирил Петков подкрепя този, който нарушава международното право. На въпроса той казва ние сме за НАТО, Но най-първата точка на НАТО е, че Крим не е руски. Аз очаквам от понеделник, защото онези хора, за разлика от нас, ценят и деня на размисъл и изборите, но това ще има тежка реакция.

Представете си, че някой, воден от доктрината на Румен Радев, дойде и завземе една част от България. Ние трябва да го признаем. Това направи Румен Радев.

Нещо повече кандидатът за министър на транспорта Събев казал, че няма да се строят „Тракия“ и „Хемус“, а ще правят друг магистрали. Не последва, за съжаление, въпросът къде – по билото на Стара планина“, каза още той.

Точно на мутрите политиката води Радев, така че тоя резил, пред който сме изправени…. Разбирам, че утре още половин милиард се готвят да теглят. Народът свикна да мре – сто ли са, двеста ли са.

Ректор на ректорите срещу един, който ни вкарва в международен скандал, изтъкна Борисов.

„Това, което причиняват на народа, ще избие. На нас ни трябва спокойствие. Не участваме в преговорите. Очаквам да видя транспортният министър Събев. Казаха, че ще строят по една магистрала на година. Ще видим“, добави бившият премиер.

„Кирил Петков, като стане премиер, ще трябва да отиде и да отговори, след като Крим е руски, ще спре ли нашите да участват в тези учения, тъй като там се водят учения. Трябва да направят правителство, за да могат хората да сравнят тях и нас. Най-добронамерено се отнасям към тях. Пожелавам им успех. За ГЕРБ зад граница са гласували 900 човека. Това ли ги притеснява. Излагат се като кифладжии“, отсече Борисов.

Хората са отвратени, уплашени, стресирани. Нямаме събитие на ГЕРБ, където до нас да няма полиция. Да си пожелаем успех и дано се отървем от отзи резил“, завърши той.

Автор: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук