Борисов затапи Кутев! Като дойде Путин тази година в България, ще го помоля да ви разкаже на руски какво сме си говорили

0
1565

Днес премиерът Бойко Борисов се яви в Народното събрание, за да участва в петъчния парламентарен контрол. Той отговаря на въпрос на депутата от БСП Антон Кутев за посещението си в Москва и за срещата си с руския президент Владимир Путин. Министър-председателят отговори на следния въпрос: „Какви са договореностите, които постигнахте с руския президент по отношение на доставките на природен газ за България“.

„Щеше ми се да започна с това, което Г-жа Нинова каза – обединени да постигнем много. Сега ни предлагате да работим заедно – Добре, приемам го. Но по този начин, по който ми зададохте въпроса ще бъда кратък. Бях се подготвил за друг отговор, но ще кажа следното: „Това, което трасира президентът Радев постигнахме и ние. Отидох и видях, че той не бе трасирал нищо. Благодаря“, отсече премиерът и отново седна на мястото си в Парламента.

„Съжалявам. Винаги когато съм идвал в парламента знам, че от БСП ме чакате не за да свършим някаква работа, а за да си изговорите това, което искате. За рейтинги мога да кажа, че ГЕРБ има по-висок рейтинг от БСП, а Мая Манолова от този на президента. Но това не значи нищо. Три часа си говорих с Путин. Толкова да не съм разбрал какво е казвал, а на живо го предаваха – не мога да се съглася с вас. Г-жо Нинова, виждате как вашият депутат се обръща към мен и води разговора“, допълни все пак Борисов. „Използвате случая да се заяждате с мен и да си разменяме реплики. Това не помага на никого. На кой да повярвам – едни казват, че съм васал на Путин – други не. Като той дойде в България тази година ще го помоля да седне и да си поговори с вас на руски и да ви каже всичко“, заяви премиерът.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук