Борисов за бюджета: Прах в очите на хората!

0
115

Снимка: БГНЕС

Бившият премиер на среща със симпатизанти в Кирково

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира политическата ситуация в страната и арести по време на изборната кампания, които по-късно, според него, са се оказали неоснователни.

Бившия премиер е  в Кирково като визитата му е част от неговата обиколка в страната. На срещата са също Делян Добрев, Цвета Караянчева и Николай Нанков.

Борисов коментира арестите по времето на изоборите:

„Тея ходят в Брюксел да говорят за корупция, за реформа в съдебна система, тея точно… Тея хора като ги гледате, не ви ли е мъчно, бе, Рашков ли си, къв си там…? Не ви ли е мъчно, бе… с три байпаса да ги държите по арестите, докато лъжете с машините в София.  Арести, арести, докато те крадат. И ще докажем, че са крали в петък вечер. И то са крали с милиони“.

Борисов се позова на изявление на Румен Овчаров, според което вчера новото ръководство на „Булгаргаз“ е продало 60 хил. мегаватчаса природен газ на определени фирми, след като предишният борд е бил сменен заради обвинение за извършване на подобни сделки.

Лидерът на ГЕРБ коментира и бюджета като го определи като прах в очите на хората. „Толкова са брутални в краденето, че не се свенят пред нищо. Ще откраднат, ще съсипят, ще пускат така прах в очите за социални и когато ударим чертата, ще видим огромни дефицити.“ По думите му, не случайно всички финансисти прогнозират огромен риск.

„Най-лошото, което Радев направи на българите, е да се мразим“, заяви още той.

Петя Славова

dnes.bg

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук