Борисов: По-вероятно е да има правителство с третия мандат

0
336
По думите му народът се измори от избори

“Трябва да съставим правителство, народът се измори от избори. По-вероятно е да има правителство с третия мандат. Той трябва да отиде там, където ще има правителство и това трябва да се изговори при президента”. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

„Няма шанс да се управлява с ПП, нито ние го искаме, нито те го искат. Единственият вариант е в третия мандат да правим мнозинства по ключови теми“, допълни лидерът на ГЕРБ.

“Антикорупционна коалиция – ГЕРБ, БСП, ДПС, ДБ, БВ – приети в правна комисия и двата закона на ПП и на Министерския съвет. Огромна антикорупционна коалиция. Тук буди недоумение – ПП не участват в правна комисия по техния закон, а в комисията за МВР г-н Петков предлага да не се разглежда изобщо. Сиреч – основната им опорка в предизборната кампания я заличих с един замах”, подчерта Борисов.

Той коментира и военната помощ за Украйна.

“Украинското знаме седи от първия ден в централата на ГЕРБ. Огромно мнозинство, огромна коалиция – 175 „за“. Тук също буди недоумение, че само 44 депутата от ПП са го подкрепили. „Против“ коалицията „Възраждане” – БСП”, допълни Борисов.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=external&v=678692770251678

 БТА, БГНЕС

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук