Борисов скочи остро на управляващите за войната и бюджета: Татко ще ми купи колело ВИДЕО

0
234

„Аз твърдя, че няма да свърши, а ще продължи дълго. Ще е много по-кръвопролитна и с много жертви. Ще прерасне в гражданска война, прогнозира лидерът на ГЕРБ

„Преди два месеца слушах как партията на промяната ще ни научи на парламентаризъм. Нека сега да видят хората какво от всичко, което обещаха партиите от управлението, го има в бюджета. Иначе всичко е „Татко ще ми купи колело““, каза в Хисаря Бойко Борисов пред актива на ГЕРБ. 

Темата днес е война.  Колкото и президентът Радев и военният министър да се опитват да я представят, пуснете си Си Ен Ен – конфликт, инвазия. Когато столицата Киев е под обстрел – това е война, заяви пред младежите от ГЕРБ в Хисаря Бойко Борисов.

 

Дали си руснак или украинец, все майка те е раждала. И сме православни християни, посочи той.

„Колкото и да се мъчат да оневинят агресията и бруталността, няма как демократичният свят да го приеме. Нищо не оправдава войната и човешките жертви. Точка“, отсече Борисов.
Той не приема тезата на президента Радев, че конфликтът ще свърши скоро. „Аз твърдя, че няма да свърши, а ще продължи дълго. Ще е много по-кръвопролитна и с много жертви. Ще прерасне в гражданска война“, прогнозира лидерът на ГЕРБ.

Борисов посочи, че у нас има много проруски хора. „Знам, че и на тях не им е приятно като гледат какво става. Гледах президентът Путин – излъчваше бруталност и свирепост. Какво ще се случи нататък, ще видим“, каза той. Но е категоричен, че няма да приключи бързо.

По думите му доставките на стомана и желязо са приключили. Само газ имаме, но да видим

„Ами с туризма какво ще се случи? Тук става за конфликт в Черно море. Абсолютно неадекватна полотика и най-вече липса на лидер. Осъждам изцяло политиката на Путин. В Москва и Санкт Петербург затова имаше такива протести. Това е варварско нападение.

Да, когато е могло, съм защитавал Путин. Но сега не мога да кажа, че правилно е влязъл в Украйна. Само си представете – раздават шинели, пушки, какво става с майка ти, баща ти, приятелката ти? Все славянски народи сме. Православни. Дори няма религиозна причина. Какво ни става – не знам“, разгневи се  Борисов.

http://www.facebook.com/100006542380422/videos/370389534610210/

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук