Борисов с мълниеносни новини за кабинета „Габровски“ и третия мандат ВИДЕО

0
207

По думите на лидера на ГЕРБ относно реализирането на първия мандат е имало два варианта – чисто партиен и експертен.

„Ние в трикове не участваме“, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Силистра.

По думите му относно реализирането на първия мандат е имало два варианта – чисто партиен и експертен.

„Проф. Габровски сам си събира екип, който да е отдалечен от всички партии. Всички хора питат ще има ли правителство, хаосът вече е огромен. За мен това е единственият работещ вариант да се направи правителство с кратък живот да се приемат неотложни неща, важни за хората и държавата„, категоричен бе лидерът на ГЕРБ

Борисов отбеляза, че това не е кабинет на ГЕРБ, то е само подкрепено от партията.

„Ако има трети мандат – ние ще настояваме да дойде правителство, което ще избере проф. Габровски. Няма да влизаме повече в никакви съглашателства да угаждаме, на който и да е било. Направихме крачки назад, само и само държавата да се стабилизира“, поясни още той.

„С ген. Атанас Атанасов бяхме заедно години наред, когато беше част от „Реформаторския блок“. Той е известен с това, че неговите твърдения не са истина„, коментира Борисов.

„На мен ми е интересно какво мисли за Gemcorp. На мен ми е интересно какво мисли за декларацията на ГЕРБ за украинската православна църква. Щеше да ми е интересно да го чуя защо не приеха горивото да се продава с 1 лев по-евтино. Това са проблемите на хората„, категоричен бе Борисов.

„Видях вчера президента Румен Радев да говори по две много важни теми. Миграционният проблем може да бъде спрян само със съдействието на Турция. Това, което години правим и когато дойдоха Атанасов и подобни разградиха България и тя се превърна в основен дом на трафикантите.

Затова загубихме уважението на много страни в Европа. Преди години нулева миграция при ГЕРБ и при мен, сега виждате какъв хаос. Всеки ден полицаи задържат каналджии“, посочи Борисов.

https://www.facebook.com/PPGERB/videos/5644377475642249/

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук