Борисов с първи коментар и бомбастични разкрития за записа, който взриви страната ВИДЕО

0
248

Явно са се разбрали БСП, ПП и ДБ, а сега и Тошко Йорданов иска да се хване за бухалката, коментира лидерът на ГЕРБ относно вчерашния скандал

„Грешката на сега управляващите е, че се опитват да излъжат хората. И го направиха, хората се лъжат. Кирил, Асен и Бойко Рашков са вече от година и половина на власт, не са от вчера“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Перник.

„По време на нашето управление, ние сложихме бивш депутат от Да България – Иван Иванов за шеф на КЕВР, за да може да е неутрален. Те обаче, за да покажат своята арогантност и безскрупулност, не поискаха да го оставят. Казах им, това момче, което слагате не отговаря, ще предизвикате хаос.

Те извършват незаконни действия не защото не познават законите, а защото мисленето им е незаконно. Точно като болшевиките, само тяхното дело е правилно. А всеки, който е срещу тях е техен враг“, заяви Борисов.

„Сега заради тяхната глупост и арогантност, идват и казват, че ще управляват още седмици наред. Разбирате ли каква арогантност? Няма Конституция, няма закони. Това е правовата държава за тях“, посочи още лидерът на ГЕРБ.

Що се касае до вчерашния запис:

„Още когато ни арестуваха, казах, че няма да бъдем толкова добри християни, че когато ни ударят – ние да мълчим. Записаха се сами, а на медиите го дадоха колегите от „Възраждане“, които бяха там на живо. То си върви по Дарик и на сайта на Парламента.

Пропагандата на ГЕРБ ги атакувала…

Абе не бе Христо бе, има си народна приказка – „каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи“. Ние само се възмутихме за свободата на медиите. Защото твоята завършваща фраза „да се изтрие от сайта на Дарик“, която уж е независима медия? Значи Христо Иванов има силата да трие от сайтовете на независимите уж медии“, изтъкна Борисов.

За тях не е проблем да говорят за орган, който те самите на галено го наричат „бухалка“.

„Новото КПКОНПИ за тях е бухалка. Бухалчица ако искат да го наричат. Явно са се разбрали БСП, ПП и ДБ, а сега и Тошко Йорданов иска да се хване за бухалката. И ние сега по същия начин….това частна бухалка ли е? Може ли и ние да се включим?

Година и половина ГЕРБ ги няма, къде ви е борбата с корупцията. Набълбукаха се с такива схеми, че им трябва Бойко Рашков да ги пази.

Свариха народа, както жабите се варят.  Сега се усетихте, тока, бензина, газа – всичко е нагоре. И как се оправя това? Най-лошото е разделението и омразата срещу всички. Само преди 2 седмици, Асен Василев и Корнелия Нинова казват, че всичко върви нагоре – а сега изведнъж криза.

Като ги допипаха за GEMCORP, Кирил Петков веднага отиде при Цветанка Ризова, и каза, че нямало да има никакви последствия. Видяха, че ги разкрихме“.

„Ако съм казал някоя глупост, да се изтрие от сайта“ , завърши иронично Борисов, в тон с вчерашната фраза на Христо Иванов за уж независимата медия „Дарик“.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7

blitz.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук