Босия: Не сме стадо, че да се нуждаем от овен

0
2343

Николай Колев-Босия призна, че състоянието му се влошава.

Босия, който в средата на месец юни обяви гладна стачка против фалшивите шофьорски книжки, искайки оставката на транспортния министър Ивайло Московски и разпускането на парламента, заяви пред БНР, чевече е отслабнал с 20 килограма.

„В момента съм 63 килограма. Отслабнал съм с 20 килограма. Аз съм тръгнал да създавам един процес, ценности, въз основа на които да се създаде едно общество. Един такъв процес не може да започне от нищото. Той започва от саможертвата. Поставил съм две условия. Когато ги изпълнят, тогава ще спра гладната стачка, но аз не се самоубивам“, заяви Босия пред общественото радио.

По думите му той иска да постави началото на един дълготраен процес, който да създаде такова общество, в което който и да е на власт, обществото да може да го удари през ръцете и да каже: „Това, което си написал, започвай незабавно да го изпълняваш.

Лидерството е идиотизъм, ние не сме стадо, че да се нуждаем от овен„, отсече още Николай Колев-Босия.

Припомняме, че преди дни служители на „Български пощи“ също обявиха гладна стачка. Действията им бяха провокирани от ниските заплати и лошите условия на труд на работните им места.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук