Бранимира сънувала Ванга миналото лято, отишла до Петрич и…

0
257

Там тя получила от свои духовни учители (които тя нарича извънземни) свръхестествени целителски дарби

Бранимира Цочева е на 34 г. от Троян. По професия е грънчар, но преди около 5 г. почувствала нужда да изработва икони. Така станала доста успешен зограф, без да изоставя първия си занаят.

Споделя, че когато била на 4 г., по време на медицинска криза за първи път получила знамение, че има мисия да помага на хората. Дълги години чувала гласове, които й напомняли това, но не знаела какво да направи.

Едва в края на миналото лято сънувала Ванга, която я изпратила на определено енергийно място край Петрич. Там Бранимира получила от свои духовни учители (които тя нарича извънземни) свръхестествени целителски дарби. С тях днес младата жена помага на хората и за изненада на мнозина успява да лекува хронични и дори нелечими болежки. Ето както разказва тя в интервю пред „Телеграф“:

 

– Г-жо Цочева, откога имате способности да помагате на хората?

– Когато съм била на 4 години, се е случило голямо премеждие. Оцеляла съм като по чудо. Ей така от нищото започнало подуване на цялото ми тяло. Родителите ми са ме закарали в болницата с внезапно влошено състояние. Спомням си как баща ми ме носеше на ръце по едни стълби към спешното. После видях и себе си отвисоко – безпомощна и почти мъртва.

Виждах лекарите и медицинските сестри да извършват различни манипулации върху мен. Бързаха, викаха. Така разбрах, че душата ми е напуснала тялото. Тогава видях тунела с бяла светлина. Това, което помня, е, че за пръв път чух, че имам мисия и трябва да я изпълня. След това ме върнаха обратно в тялото ми и отворих очи в интензивния сектор. Лекарите нямаха обяснение кое може да е довело до това мое състояние. Възстанових се.

– Имаше ли други необясними знаци в детството ви?

– Да, знаците бяха гласове, които идваха в главата ми, че трябва да помагам на хората и аз се чудех какво ми става, дали съм добре. Доста имаше. В тийнейджърските години чувах гласове и до ден днешен чувам. Все ме насочват към хора, които имат нужда от помощ. Като малка се чудех как мога да им помогна, какво да направя. Малко по малко сглобих мозайката.

– Кога започнахте да правите икони?

– Аз не бях вярваща, но преди около 5 г. започнах да правя православни икони ръчна изработка върху кора от дърво или върху дърво. Слагам златни и сребърни орнаменти, на някои слагам надписи.

– Как се отключи вярата ви?

– При самата изработка на иконите дойде любов към Бога и Богородица. Постепенно се обърнах към тях, започнах да вярвам и станах вярваща. В иконите влагам много обич, вяра, любов и търпение. Чрез тях искам да върна вярата на хората в Бог. В последно време имам наблюдение, че все повече хора се обръщат към вярата, все повече хора търсят Бог и Богородица, търсят манастири и църкви, което много ме радва като християнка.

– Кой ви научи как се правят икони?

– Нямах учител. Самоука съм.

– Иконите основно занимание ли са ви? Работите ли нещо друго?

– Още от преди иконите се занимавам с производство на керамика. Имам майсторско свидетелство към Ловешката камара на занаятите. Майсторството ми е грънчарство. Изработката на икони дойде по-късно. Почувствах, че трябва да ги правя, да стигат до хората. Не съм изоставила грънчарството. Имам цех за производство на керамика. Не спирам да работя.

– А как дойдоха способностите ви на лечител?

– В края на лятото през миналата година сънувах сън, в който баба Ванга ми се яви. Тя ми показа в картина едно точно определено място, на което трябваше да отида непременно. Каза ми, че е време да започна мисията си, така ми заръча.

След известно време, водена от съня си, отидох на това място. Изглеждаше точно така, както го видях в съня си. На това място направих контакт с извънземна цивилизация по невероятен начин. В началото се уплаших, защото трудно може да се повярва, но когато разбрах, че са с добри намерения, всичко в мен се успокои.

Едва когато се случи такъв контакт по телепатия, тогава човек е склонен да повярва. Тогава по нареждане на Бог те ми дадоха тези лечебни енергии, с които мога да лекувам хората. От този ден нататък започнах с моята мисия. Още помня първия човек, когото излекувах. По време на сеанса открих, че мога да виждам като на скенер заболяванията. Човек напълно усеща лечебните енергии, които протичат и лекуват тялото му.

Те влизат през коронната чакра и през очите, намират болното място, създават здрави клетки и работят до пълното оздравяване на организма. От 3 до 5 сеанса са напълно достатъчни, но има случаи, които изискват повече интензивни сеанси, повече лечение до пълното възстановяване на организма.

– Къде беше мястото, където направихте първия контакт с тези сили?

– В Петричкия регион. Отидох сама с колата. Бях там, срещу планината. Неотдавна пак направих контакт с извънземните, те не искат да упоменавам къде е мястото, защото още не било дошло времето да се разбере точно къде имат база. Връзката ни е телепатична.

– Какво ви казаха? Дадоха ли ви наставления?

– Дадоха ми тези лечебни енергии по нареждане на Бог, това ми казаха, както и че трябва да продължа мисията си, която е да лекувам чрез тези дарби. Обясниха ми как да го правя.

– Какви болести лекувате?

– Мигрена и главоболие, което не броя за болести. Дископатии, болки в кръста, в ставите, тежки депресии, паникатаки, проблеми със зрението. Имах случай, при който бяха назначили операция за премахване на перде на окото и човекът отиде, когато бяха казали докторите за операцията. Направиха изследване и го върнаха от болницата, понеже бил със здрави очи, което много ме зарадва, че не са го пипали въобще.

До 2 диоптъра мога да сваля. При настинки и грип също повлиявам добре, за да може организмът да се излекува по-бързо. Нормализирам кръвно, кръвна захар, увеличена простата при мъжете – имам два случая на намаляване на простата. При церебрална парализа повлиявам отпускането на мускули и сухожилия, но там са нужни повече сеанси. Помагам и при проблемно забременяване.

– В кои случаи не можете да помогнете?

– При два случая не мога да помогна – когато душата на човек не иска и не вярва, че ще се излекува и когато човек сам трябва да изчисти кармата си чрез осъзнаване.

– Как се провеждат сеансите?

– При мен първият път е важен да се видим с човека очи в очи. Оттам нататък е дистанционно. Не е нужно всеки път да идва и да се виждаме.

– Каква е цената на лечението?

– Нямам ценоразпис, кой каквото даде.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук