Брутални разкрития за секс скандала в бургаския затвор и опасната Цветелина

0
149

Това да оставиш жена в мъжки затвор сред доживотници, е като виц. По случая ще има много наказани и уволнени, коментира източник от зандана в морския град

Осъдената за разпространение на наркотици красавица Цветелина Гайдарска умишлено е била оставена в отключена килия на четвъртия етаж сред лишени от свобода до края на дните си мъже в Бургаския затвор. Това твърдят източници, извършващи вътрешна проверка в пандиза, пише Телеграф.

43-годишната жена, която излежава присъда в Сливенския затвор, била преместена за една нощ в Бургаския затвор, тъй като на следващия ден трябвало да се яви като свидетел по дело пред съда в Бургас.

Жената обаче била пусната в отделението с най-тежките престъпници и упорито се твърди, че доживотник е дал луди пари, за да му я оставят да я изнасили. Проверява се и защо съседните килии, в които спят мъжете, също са били оставени отключени.

Буквално минути след въдворяването на Цвети в килията й нахлул свиреп затворник и се нахвърлил върху нея.

43-годишната маникюристка започнала неистово да крещи, а виковете й за помощ отекнали по всички крила и етажи на пандиза. Първи писъците дочули други затворници, които също се набутали в килията.

За щастие надзирателите реагирали и се намесили, докато загорелите мъже я разсъбличат, опитвайки се да я изнасилят. Надзирателите разгонили мераклиите и преместили жената на друг етаж.

Оттук нататък случаят е обвит в мистерия и въпроси без отговори. Неясно и странно е защо дамата не е била прибрана в женска килия в ареста, а е приведена в мъжкия затвор, и то в отделение, в което са събрани най-опасните затворници. Без официален отговор до момента е и въпросът кой и защо е оставил килиите на етажа отключени.

„Това, което се е случило, е едновременно и страшно, и тъжно, и смешно. Но този прецедент, ако изобщо е прецедент, е много опасен. Това да оставиш жена в мъжки затвор сред доживотници, е като виц. По случая ще има много наказани и уволнени. Може да хвърчат глави и на най-високо ниво“, коментира източник отвътре, пожелал анонимност.

Делото, по което Цвети е трябвало да даде показания, е свързано с източване на дебитната й карта. По този случай са заподозрени няколко лица от обкръжението й, известни на полицията като пристрастени към всички видове дрога.

След бруталния опит за изнасилване дилърката вече е звезда, случаят се предава от уста на уста 

Допреди това красивата Цвети Гайдарска беше популярна в тези среди с дебелото си досие. Освен че е красива млада жена от Плевен, която е работила дълги години като маникюристка и гримьорка, тя е и сериозен разпространител на наркотици.

Докато извайвала и рисувала ноктите на капризни клиентки, припечелвала допълнително от дрогата. Самата тя често употребявала синтетични наркотици, които предлагала и на приятели. Хващана е няколко пъти и към момента има издадени три присъди, всички за трафик и разпространение на наркотици.

Подвизавала се на адреси в София, Плевен и Бургас. Преди няколко години се установила в морския град и наела квартира в блок 23 в ж.к. “Зорница“.

Именно там бе осъществен и арестът й, а при обиска бяха открили дрога на абсурдни места (виж карето). През октомври 2020 г. Гайдарска бе осъдена условно на 3 месеца лишаване от свобода с тригодишен изпитателен срок, след като беше хваната с пико и кокаин, скрити в кутийка от упсарин. Тогава тя беше закопчана в таксиметров автомобил, докато пътувала за ж.к. „Меден рудник”.

Освен дрога у бившата маникюристка бе открит и цял боен арсенал

Раницата й била заредена с пистолети и електрошок. Тогава Цветелина беше съдена условно само за дрогата и се отърва от още по-тежко наказание за оръжията, защото се оказа, че те са на двамата й спътници. В момента тя излежава ефективно и двете присъди.

Сексапилната Цветелина Гайдарска бе прибрана в Сливенския затвор, след като ченгетата откриха в апартамента й пико и марихуана с общо тегло около 500 г. Дрогата била скрита на абсурдни места в цялото жилище. Част от тревата била набутана в барабана на пералнята, друго пликче – в микровълновата фурна, а трета – в бурканчета с подправки.

В спалнята й пък е открита електронна везна, с която разпределяла дрогата на дози, преди да я пласира. След като униформените я закопчали, находчивата маникюристка се опитала да се измъкне, като натопила хазяйката си.

Оправдала се, че дрогата, открита в квартирата, всъщност била на наемодателката, която идвала често да нощува при нея. Номерът й обаче не минал и тя се озовава в ареста.

И тъй като издънката й е в изпитателен срок по друго наказание за наркоразпространение, Цвети бе тикната в Сливенския затвор.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук