БРУТАЛНО В DAILYPRESS.bg! Насилие от ловци! ЖЕСТОКОСТ: Бременно куче гръмнато за кеф!

0
15774

Ловна дружинка застреля за удоволствие бременно куче край Банево. Бременната Беки е била открита в безпомощно състояние вчера следобед край бургаския квартал Банево. За това съобщиха доброволците от Фондация Приятели на животните – Бургас. Кучето е заведено в клиника, където в момента полагат грижи да го опазят живо.

„Днес следобед, наш доброволец попадна на следствен оглед на простреляно куче, в района на кв. Банево. След приключване на огледа, той заведе животното в клиника Анимо, където в момента полагат грижи да я опазят жива. Момичето има четири входни рани по задните крака и една във врата, от близко разстояние. На мястото бе намерена и една гилза. Сачмата от входната рана на врата е заседнала в мозъчния канал на гръбначния стълб и прогнозата не е добра. Куча е все още в шок, обездвижена и по-подробни изследвания ще бъдат направени утре. Ако е все още жива… В момента е на системи, обезболяващи и каквото е необходимо в подобни ситуации, като незабавна грижа“, съобщават от фондацията.

Това не е първият случай на стрелба в района, казаха запознати пред БургасИнфо. Мъже с джипове и пушки са били засичани многократно на мястото, където е простреляно кучето – между Банево и Изворище.

Кучето е бездомно, но е било обгрижвано от хората. „Беки е много мило и добро куче. Поемам всички средства за лечението ѝ“, предложи помощта си жена от селото.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук