БСП издига за президент Мая Манолова

0
1414

БСП ще издигнe за кандидат-президент Мая Манолова, а за вицепрезидент Илияна Йотова, съобщи ексклузивно Nbox. Според запознати двете дами, които станаха известни с прозвището „остриетата на БСП“, ще са очакваната кандидат президентска двойка на социалистите.

Малко след като стана омбудсман, Мая Манолова запретна ръкави и особено от началото на тази година всячески се стреми да поддържа обществения интерес към себе си. Неслучайно покрай Великден направи кампания в помощ на пенсионерите, практика, която БСП често използва предизборно. Погването на енергийните дружества, което инициира преди около 2 седмици, в разгара на лятото, когато жалбите от тези компании са минимални, също не е случайно.

За разлика от нея, другото острие на БСП- Илияна Йотова, която е сочена за вице, не си дава много зор. В момента тя е евродепутат от групата на социалистите в Европарламента. Дейностите й през първите месеци на годината се ограничаваха до това да организира дискусия за планинските региони в България и ЕС, както и да се изказва по повод Брекзита през последните дни.

Очаква се кандидатурата на социалистите за президент да бъде обявена официално до месец./BIG5.BG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук