Бъглария за първи път има президент, който служи на народа и се бори за

0
370
Румен Радев

Президентът на България Румен Радев, отказвайки да се съобрази с препоръките „вирусолозите“ на властта и отмяната на тържествената церемония по повод на 3 март – Националния празник на страната, отиде там, където е народа – на Шипка.

И отново бе посрещнат радушно от всички, за които Шипка е символ на Освобождението, символ на възродена България, символ на свободата.

Да, властта в лицето на правителството на Борисов, на предателската клика ГЕРБ и Обединени патриоти, изпитващи неистов страх от популярността на Радев, отново се опитаха долнопробно гнусно да попречат на неговото появяване сред народа.

Да, не успяха, защото за президент Радев народа е по-важен от политическите боричкания, от политическата нечистоплътност на настоящите властимащи в лицето на ГЕРБ и ОП.

Истината е, че с просташко необмислената си акция властимащите вместо да извадят очите на президента, му изписаха веждите.

Няма как да спрете с подобни нечистоплътни политически интриги човек, за който род и Родина, народ и България, са по-важни от всичко друго.

Президентът на народа бе с народа.

Време е народът да застане за президента за свободата си, за ново възраждане, за да я има България.

Николай Михайлов, news-bulgaria.info

Източник/ци: https://www.informiran.net/

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук