Българин прави каскадите на Джейсън Стейтъм

0
1492

Българският актьор и каскадьор – Райчо Василев, е част от екипа на екшън лентата с участието на Джейсън Стейтъм в „Механикът: Възкресение“.

В продължението на хита от 2011 година участват и Томи Лий Джоунс, Натали Бърн, Рейчъл Лонг и Мишел Йео, пише Дарик. Роденият в Смолян Райчо Василев е бил каскадьор в редица от най-големите холивудски екшъни и сериали, сред които сериалите „Игра на тронове“ и „Спартак: Кръв и пясък“ и филмите „Код: Лондон“, „Херкулес“, „Непобедимите 2“, „Конан варварина“, „Островът“, „Хрониките на Нарния: Принц Каспиян“ и много други.

В лентата героят на Стейтъм – Артър Бишоп, за пореден път смята, че е оставил миналото зад гърба си, когато разбира, че най-големият му враг застрашава любовта на живота му – Джина. В нейната роля влиза актрисата Джесика Алба, която заедно с Джейсън Стейтъм снима в България миналата година, пише „24 часа“.

Бишъп е принуден да обиколи света, за да извърши три невъзможни убийства – и да го направи така, както може най-добре: да изглеждат като случайни инциденти. Филмът е сниман в Тайланд, България, Малайзия и Австралия. В кадрите може да разпознаем сцени от Варна, София и Бузлуджа, където емблематичният паметник се превръща в хеликоптерна площадка.

lifestyle.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук