България замръзна. Вижте само кои изгоряха живи в катастрофиралия Форд!

0
1582

Две от жертвите на жестоката катастрофа край Разград са идентифицирани. Те са двама свещеници – на 42 и 35 години, съобщиха от Окръжната прокуратура.

Сигналът за инцидента е получен в 00.01 часа тази нощ на тел.112. На около километър след мотел „Пътна среща“ в Разград и непосредствено преди разклона за град Кубрат, полицаите открили останки от разцепен и изгорял лек автомобил „Форд Фокус“ с русенска регистрация.

Фордът се е блъснал в крайпътно дърво, като при удара е възникнал пожар, след загасянето на който в колата са открити три овъглени човешки тела.

Около мястото на катастрофата са намерени и части от кръстове и църковна утвар, както и калимавка, каквито носят православните свещеници, съобщиха от пресцентъра на Окръжната прокуратура в Разград.

Автомобилът е собственост на 42-годишен свещеник от Басарбовския манастир. По данни на игумена на манастира, той заедно с 35-годишен свещеник се връщали от погребение на свой колега в Поморие.

В момента се идентифицират намерените останки на трети пътник в колата.

Окръжната прокуратура в Разград е образувала досъдебно производство за причиняване на смърт по непредпазливост на повече от едно лице в пътнотранспортно произшествие.

Продължават процесуално-следствените действия за установяване на причините за катастрофата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук