България се сбогува с великата Татяна Лолова

0
131

Последно сбогом с голямата българска актриса Татяна Лолова. В 11 часа започна поклонението в „Сатиричния театър”, където тя играе през по-голямата част от живота си. Всеки, който желае, може да занесе цвете във фоайето на театъра и да напише няколко реда в книга с послания към актрисата.

На мястото вече има опашки от желаещи да се простят с Лолова. От ръководството на „Сатиричния театър” уверяват, че ще бъдат спазвани всички мерки за безопасност.

„Днес се покланяме пред нейния талант. Една от най-обичаните български актриси си отиде. Но ни остави усмивката си. Тази усмивка винаги ще бъде с нас”, каза столичният кмет Йорданка Фандъкова.

„И тя се качи на звездната сцена. Поклон пред светлата ѝ памет! Нека полетът ѝ да бъде лек. Таня беше много добър човек, освен много голяма актриса. Поклон пред голямата актриса Татяна Лолова”, сподели Мария Грубешлиева – Муки.

Днес към театъра актьорът Светослав Пеев идва с мисълта, че ще се раздели с един много голям човек.

„С човек, който много пъти ми е казвал какво да правя. Тя беше изключителна жена. Тя беше човек на света. Когато дойдох в театъра, това беше едно чудо. Такава красавица, на всичко отгоре и страхотно интелигентна. Природата беше създала човек, който имаше всичко в себе си. Да не говорим за талант – тя беше страхотно талантлива”, сподели Пеев.

За него великата Татяна Лолова е „невероятно красив човек, невероятна усмивка, интелект и страхотен приятел”.

Една от легендите на българската сцена си отиде след тежко боледуване. Поколения българи ще я помнят с култовите роли от филмите „Топло”, „Опасен чар”, „Бон шанс, инспекторе”, „13-тата годеница на принца”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук