България се смее на Мика Стоичкова … Не пропускайте :

0
1692

Грозен скандал завихри неотдавна дъщерята на Христо Стоичков – Михаела.

Щерката на футболната икона направо разпердушини изживяващата се като телевизионна водеща Николета Лозанова. Мика излязла извън кожата си от яд, когато видяла папараците на НиЛо да обикалят като бездомни кучета около дома й, в отчаян стремеж да й направят няколко кадъра.

Затова и Мика решила да отвърне подобаващо като излезе с писмо до Лозанова, което публикува в социалната мрежа. В него дъщерята на Ицо нарече Николета госпожа Божинова, тире „Еламеритни“ и я помоли да спре да изпраща хората си пред дома й.

Мика заяви, че не се чувства звезда и според нея на никого няма да е особено интересно да я види как ходи по улицата или тротоара.

Тя захапа Николета, че всичките й папарашки видеа съдържат абсолютно идентични неща, които са всичко друго, но не и новини. „Не може да е новина това как някой се качва в автомобила си, как го кара или как говори по телефон. Или пък просто седи и си размишлява”, пише Мика Стоичкова.

Тя е отвратена от предаването на Николета, което го нахален начин се опитва да рови в душите и домовете на хората, и изрично я предупреди да престане с това.

А накрая съвсем я унищожи като я посъветва да изпрати папараците си на магистралата, за да снимат „звезди“, махащи на колите – те поне били доста познати на госпожа Божинова.

Доста интернет форумци останаха втрещени от реакцията на футболната щерка. „Чак пък толкоз!!!”, „Какво ли страшно е станало?”, „Не е добре с нервите Мика май!”, констатират във виртуалното пространство. Из социалните мрежи също тръгна подобна полемика. Привърженици и на двете красавици се нападаха и защитаваха своевременно. Какво предизвиква такава агресия у Мика Стоичкова обаче все още се питат нейни приближени. В последно време тя била доста изнервена, според тях. Вече намери любовта на живота си, би трябвало да е по-спокойно, убедени са приятелките й. Но, уви! Държанието й не спира да ги учудва и фрапира.

Последният удар, нанесен й от медиите, бе, че гаджето й, любовта на живота й, Иво Аръков всъщност бил гей и използвал Мика за прикритие. После, сякаш да замаже ситуацията, някой подхвърли, че не бил гей, а бисексуален. Дори самата Михаела знаела това и приемала нещата такива, каквито са. Любовта й била толкова голяма, че не се интересувала от нищо друго. „На няколко пъти е споменавала, че е в час с всичките му приключения, но няма нищо напротив. Не се шокира от подобни неща и е готова да прости всичко в името на любовта. А иначе Иво е много близък с Мариус Куркински, който пък незнайно защо на няколко пъти го уреди да участва в добре платени пиеси”, разкриват познати на Мика и Аръков.

Допълват, че след представление в театъра избягвал компанията на привлекателните си колежки, сред които била и разкрепостената Луиза Григорова, като предпочитал да си гука задушевно с Мариус. Това обаче страшно много настроило другите от гилдията и всичките му колеги го намразили до дъното на душата си.

Аръков е в лоши отношения и с бившата си Мария Илиева, за която разправя наляво и надясно пикантни истории. Певицата най-много се засяга от приказките му, че се чувства преследван от нея, защото „където и да отидел, тя винаги се изпречвала пред погледа му”. Говори се, че от своя страна горещата Мария на няколко пъти е разкривала подробности за сексуалния си живот с него, но към момента не ясно какво точно е казала.

Сякаш скандалите и резилите вървят ръка за ръка със Стоичковата щерка. То не бяха нескопосани опити за водеща в телевизията, след това се захвана с моден бизнес, пробва да продава и хранителни добавки… Всичко обаче рано или късно се сгромолясваше. Похвално е единствено това, че през всичките тези години Мика не се отказа и продължи да рискува, защото не се знае кога птичето ще кацне на рамото й, убедена била тя.

От известно време насам обаче приятелите й били силно притеснени заради депресията, в която е изпаднала. Нямала желание за нищо, твърдят те. Или била напълно апатична към нещата, които се случвали около нея, или точно обратното – нервна, нападателна, раздразнителна. Най-страшното било, че близките й разпознавали в тези нейни състояния симптоми на наркоман. Някои от тях се страхували, че е посегнала към наркотиците, за да бори депресията и апатията. Най-близките й обаче отричат тези грозни слухове, като са убедени, че като твърде емоционален човек, тя била склонна често да изпада в противоречиви настроения.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук