Българката Александра свали 42 кг за 9 месеца! Излекува се, намери любовта на живота си… Вижте невероятната й история!

1
4344

Една невероятна книга за отслабването и оздравяването е вече факт.

„Размерът има значение (Размерът на талията). Или как промених живота си с удоволствие“ е откровение, изпълнено с много болка, смях, автоирония, радост, вдъхновение и енергия за промяна.

Може да откриете уникалния наръчник, тиражиран от издателство „Милениум“, на вестникарските павилиони.

Авторката на книгата – телевизионната продуцентка Александра Иванова, слага щампата „Забранено за мъже“ на корицата и чистосърдечно разкрива как е стигнала до тегло, близо 100 кг при ръст 165 см, колко дълъг път в джунглата на диетите е изминала, за да открие накрая как сравнително бързо, лесно и с удоволствие да се върне към състоянието си на здрава, красива, млада, обичаща себе си жена.

Как само за 9 месеца, след 10 „тежки“ години, е свалила 42 килограма и вече година задържа без усилие този резултат.

 

– Александра, защо решихте да напишете „Размерът има значение (Размерът на талията)“?

– Защото всички мои познати са изненадани от резултата, който постигнах, и от огромната промяна. Много от тях дори не ме разпознават по улицата, налага се да догонвам приятелки и да им обяснявам коя съм. Огромен брой хора ме питат как е станало, виждат друг човек като енергия, като блясък в очите, като настроение. А като им кажа, че от една година не съм взимала хапчета и лекарства, са още по-любопитни.

Открих колко много жени имат нужда от помощ и са в положението, в което бях и аз, преди да открия пътя към промяната. Това е книга за оздравяването, за спасяването на организма от заобикалящите ни отрови, които поглъщаме с храната. Спасявайки организма си от тях, ние живваме и се променяме, оттам пътят към желанието за движение и приемане на полезна храна е ясен и лек. Отслабването е само страничен ефект.

– Снимките ви показват невероятни резултати. Разбулвате ли цялата си тайна?

– Книгата е толкова откровена, че дори се притеснявам за всичко, което съм разкрила в първата, личната, част от нея. За тях се отнася печатът на корицата „Забранено за мъже“. А що се отнася до системата Healthy Beauty & Energy на д-р Огнян Пелов, която използвах и по която живея – има всички подробности. Ако човек чете внимателно и се довери на думите ми, независимо дали е мъж или жена, наистина ще има резултати. Условието е да не подминава нито един елемент. Системата е холистична – включва и трите съставни части на нашето същество – и тялото, и духа, и ума.

– Ще проработи ли тази система при всеки?

– Ако човек няма тежки заболявания, може да започне сам и ще има резултати, а хора със здравословни проблеми би трябвало да се срещнат със специалист по системата. Тя помага при хипертония, автоимунни заболявания, диабет тип 2, ревматоиден артрит, депресии и др. Но трябва да се определи индивидуален подход и да се направят медицински изследвания, които ще покажат точно какъв е резултатът преди и след първите три месеца.

– Какъв път извървяхте, докато постигнете целта си да отслабнете?

– Да се опитвам да отслабна, беше мъчително, докато вярвах на клишетата, рекламите и популярните диети от типа „една жена каза“. Бях почти 100 кг при ръст 165 см и години наред изпробвах всички популярни методи. Но когато реших да се доверя на истински доказан случай и се вслушах в себе си, когато разбрах, че здравето е най-важното, тогава нещата си дойдоха на мястото. Тогава намерих д-р Пелов.

– Как го намерихте?

– Моя приятелка във „Фейсбук” – канадката Аманда Интини, беше публикувала свои снимки, на които се виждаше, че невероятно много е отслабнала, че е щастлива, усмихната и доволна. Видях я като нов човек и я попитах как го е постигнала. Тя ме изненада, че решението на проблема й е дал български лекар, който работи в Канада – д-р Пелов. Така открих този невероятен мъж.

Първото, което прочетох за него, е, че е трети на световно първенство за кучешки впрягове, което се провежда при минус 30-40 градуса! Той ме спечели със своята прямота и логика и най-вече с това, че препоръчва традиционното българско хранене, че говори за връщане към истинската ни природа и за решения, които са съвсем естествени. Доверих се на професионализма и личността на доктора, което смятам, че е единственият правилен път за взаимоотношения между лекар и пациент.

– Как и кога започнахте да прилагате неговите методи?

– През есента на 2014 г. Първите три месеца имах зашеметяващия резултат от минус 18 кг, просто защото бях стриктна и се доверих изцяло. Той ме научи на едно много важно нещо – че трябва да работя единствено и само в името на здравето си. Преобърна мисленето ми по отношение на красотата, накара ме да мисля за нея като за състояние на здраве.

– С какво тази система се различава от други популярни диети? Какво може да се яде?

– Най-същественото е, че е съвсем естествен процес. Желанието за движение се поражда от изчистването на организма от токсини. Не е нужно да се прилага силна воля, няма броене на калории. Може да се яде всичко, което е истинско, природно, което няма химия, отрови. Препоръчва се овче и козе сирене, месо, включително вътрешности и хрущяли (пача), свинска мас, масло, зехтин, люти чушки, салати от обичайните български зеленчуци, плодове, вода, вино, чай, кафе.

– Как се промени животът ви след отслабването?

– Имам чисто нов живот. Възвърнах уважението на дъщеря си, която преди това много се тревожеше за мен. Имам нова работа, имам нов човек в живота си, научих си урока и съм щастлива. Започнах да уча богословие, преоткрих своята същност, благодаря на Бог, че ме срещна с д-р Пелов.

– Какво искате да запомнят читателките на книгата?

– Вземете живота си в ръце, освободете се от клишетата, обичайте се. Бъдете щастливи, защото здравето и щастието е нашето естествено състояние, погрижете се за това. И аз, и д-р Пелов, който вече е в България, сме готови да разговаряме с всеки, който има нужда. Планирам да направя и семинар по темата „Размерът има значение (Размерът на талията)“./ПИК

 

 

1 коментар

  1. Заинтригувана съм от Александра Иванова и д.р.Пелов.Как мога да се срешна с него.Имам тистова нужда.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук