Българската Мортиша Адамс ползва бакпулвер за грим

0
2008

Певицата като две капки вода с героинята от семейство Адамс

Появи се ново лице на българската попфолк сцена. Леден поглед, смъртно бледо лице и кърваво червени устни – това е предизвикателната Диляна.

В дебютното си видео  мацката се преобразява в съблазнителния персонаж на Мортиша Адамас, а гримът и тоалетът са вдъхновени от смразяващата и съблазнителна героиня. Като арт визията на видеото също напомня на готик и хорър стила във филма „Семейство Адамс”.

Освен че са като две капки вода – слаби, с бледи кожи и дълги коси, и Диляна и Мортиша Адамс използват бакпулвера като част от грима си – едната във видеото, другата в сериала.

 „Исках да пресъздам напълно образа на Мортиша до най-малката подробност. Дебютирам с силен персонаж и добра песен. Надявам се хората да оценят усилията ми”, споделя дебютантката на попфолк сцената Диляна.

Идеята за видеоклипа дошла от пиперливия текст на песента. Доста остър, без никакви скрупули и с голямо самочувствие, каквато е и самата Мортиша Адамс.

„И да искаш да си дама…,от москвичка мерцедес не става!!..”, се пее в дебютната й песен „Клюки пускай”

Младата певица Диляна си признава, че тя много прилича като образ и характер на героинята си.

„Аз съм си такава. Нямам никакви задръжки, казвам  това, което мисля и го правя. Държа хората около мен да спазват моите правила и навици. Не понасям сладникави хора.”, разказа Диляна.

Освен с пеене, мацката с аристократична кожа се занимава и с мода от дълги години. Явявала се е на редица конкурси за красота, има и няколко еротични фотосесии. Имала е голямото желание да участва в изминалия Мис Плеймейт, но изпуска сроковете. Това обаче я мотивира да довърши клипа към дебютната си песен.

„Не съм се отказала от „Мис Плеймейт”. Следващата година ще участвам!”, категорична е българската Мортиша Адамс.

Гледайте дебютната песен на Дилян – „Клюки пускай”, в ефира на Фен тв и в YouTube канала FENTV Bulgaria:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук