Валери Божинов в разтърсваща изповед : Разведох се с Николета!

0
1621

Футболистът на „Партизан” Валери Божинов нонстоп е в епицентъра на скандала. Вероятно защото просто е удобен – непукист е и му е все едно какви слухове се тиражират по негов адрес. Според последните бащата на две деца от две жени е изпаднал във финансов колапс, има опасност да тръгне на тренировки към стадион „Юна” с градския транспорт в Белград, тъй като са му отнели „Мерцедеса” заради неплатени лизинги, а наследниците му едва ли не гладуват, понеже баща им ги е оставил на произвола на съдбата и е спрял да плаща месечните им издръжки. „ШОУ” се свърза с нападателя, за да научи от първа ръка истината: – Валери, здравей! Къде те намирам?

– Точно хапвам в едно ресторантче в Белград, което често посещавам заради вкусната кухня. Освен това собственикът е фен на „Партизан”, а в кухнята готвачите са ми приятели, приготвят много внимателно храната за мен, за да е съобразена с режима ми.

– Значи си на ресторант и имаш какво да ядеш. Защото се чудех дали да не подемем кампания, за да ти събираме помощи?!

– Моля? Какво искаш да кажеш?

– Как какво? Тук се носят слухове, че си фалирал, че си останал без „Мерцедеса” си, защото си спрял да му плащаш лизинга, току виж останеш и на улицата след това…

– Това са фантасмагории от „1001 нощ”. Всъщност има нещо вярно – да, не си плащам лизинга на колата. По простата причина, че съм си я платил цялата, преди да седна зад волана й. За информация на тези, които разпространяват подобни слухове,

– никога не съм карал коли на лизинг

– защото мога да си позволя да си ги купя кеш. Имам приятел в България, който търгува с автомобили от Германия. И когато реша да си купя нова кола, му давам старата и му доплащам за новата. Вече 3-4 коли съм взел по този начин.

– Като спомена Германия… Нека те попитам защо регистрираш колите си в немската провинция Швабиш Хал, което между впрочем е честа практика сред богатите българи?

– Както ти казах, колите, които карам, са от Германия, където са 20-30% по-евтини, отколкото, ако ги купя в България. Не виждам нищо лошо или нередно в това да ги регистрирам там. В медиите сте писали, че по този начин избягвам плащането на данъците. Напротив – в Швабиш Хал дори плащам по-високи, отколкото в България. С това преча ли на някого? С това преча ли на някого?

– По принцип не. Но пък не ти ли е неудобно да пестиш от коли, а пък да не си плащаш издръжките на децата – Валери-младши и Никол?

– Поредната измишльотина! Миналия месец моят съотборник в „Партизан” Иван Бандаловски си идва в София за лагера на националите преди контролите с Португалия и Македония и по него

– пратих по 2000 евро и на Алисия, и на Николета

– Това са издръжките за март и за април.

– Преди броени дни дъщеря ти имаше рожден ден, празнува с детско парти, но за първа година теб те нямаше. Защо?

– Василева, ти си бивш спортен журналист, на теб ли да ти обяснявам защо? Много добре знаеш, че моята професия не е концерт по желание. В момента мачовете ни са сряда – събота. Рожденият ден на Никол беше в петък. Този път ми беше невъзможно да присъствам и предупредих по-отрано Николета. И въпреки това получих гневно обаждане от нея защо не съм дошъл, за да платя сметката!?!?!?! И после да ходи да казва, че нарочно не съм си отишъл, за да не платя сметката на детето. Ако това е нормално…

– И аз питам същото – защо не дойде да платиш сметката?

– Ей, всички жени сте еднакви! Току-що ти отговорих, че няколко дни по-рано изпратих пари. Пак казвам: аз не съм дошъл не защото не искам, а защото имах мачове.

– Надявам се поне да си пратил подарък на Никол?

– Е, разбира се. Подарих й „Мерцедес”, S класа, като моя, та даже е по-готин – купе, кабрио. Разбира се, говоря за умалена версия, детска кола. Отсега Николчето иска да се научи да шофира. Обещал съм й, че като порасне, първата кола, която ще получи, ще е истинско кабрио.

– Чувам женски глас около теб. Да не си с някое ново „малко коте”?

– Да, имам си приятелка.

– Сериозно ли? Българка или сръбкиня?

– Сръбкиня, много ясно. С българки не се занимавам. Край с тях.

– Вече сме от около два месеца заедно

– тя живее при мен. Щастлив съм с тази жена, честна е, откровена, супер сладка и най-важното красива е не само на външен вид, но и като човек. Чувствам се добре с нея, щастлив съм, влюбен съм и се наслаждавам на живота.

– Я, чакай, чакай… Ти все още си женен все пак?!

– Не, не съм.

– Какво искаш да кажеш? Че разводът с Николета вече е факт?

– Да, има развод. Не на 100, на 1000 процента. Аз никога не съм бил женен за нея истински.

– Как така?

– Не в буквалния смисъл, разбира се. За мен подписи, сватби, тези неща са един фалш.

– Защо тогава въобще се оженихте?

– Каквото и да кажа, времето не мога да го върна назад, нали така? Сега е важна реалността, какви са моите мисли, желания, виждания за бъдещето. Какво съм направил преди 5 или 10 години, сега не мога да го променя. Бих променил доста неща, ако животът имаше такава функция да върне времето назад. Взел съм си поуки от грешките, които допуснах и направих, но сега гледам напред.

– Валери, жената, за която говориш, случайно да се казва Биляна Дол?

– Да, казва се Биляна Дол, вярна ти е информацията. На 39 години е, но ако я видиш, ще кажеш, че е на 20. Тренира всеки ден. Уникално красива е, но както ти казах, по-важното е, че е добър човек. Познаваме се от юни минала година, но придължихме само като познати. Заедно сме от моя рожден ден (б.а. – 15 февруари). Биляна е родена в Сърбия, но е израснала в Швейцария, където живее семейството й. Интелигентна жена. Биляна е бившата съпруга на треньора Томас Дол. Разбира много футбола, идва на мачове, следи първенството, интересува се, въобще имаме много допирни точки и теми за разговори. 6-7 години е била с Дол и като бивша половинка на треньор, знае какво професията ми дава и какво ми отнема. Разбира ме, няма напрежение, няма интриги, няма ревности ама къде съм, ама с кой съм и т.н.

– След като имаш нова любов, значи край с „малките котета”, така ли?

– Стига вече с тези котки. Знаеш, казвал съм ти го и друг път, но пак ще ти го кажа. Защо вече не се занимавам с българки ли? Е как да се занимавам, като си правят реклама на мой гръб. Намират ме в „Инстаграм” или в „Уотсъп”, пишат ми и аз като един възпитан човек, им отговорям. После си правят скрийншоти и ходят да си ги пускат по сайтовете да стават известни.

– Може ли да има такива изпаднали жени

– кажи ми? Чудя им се на акъла… Да стават известни не с нещо, което са постигнали, а с Валери Божинов. Това е скандално!

– Добре, чудя се, след две жени, сръбкинята, ако поиска от теб брак и дете, ще станеш ли баща за трети път?

– Тези неща не ги мисля сега, за трети, пети, шести път. Жени винаги е имало и ще има, но сега имам други цели и намерения пред себе си, искам спокойствие. Какви ли неща не се изписаха за мен, какво ли не се изговори. Аз не живея за славата и какво ще напишете за мен във вестниците. За мен е важно, че хората ме уважават. С приятелката ми се чувствам спокойно, в Белград се чувствам добре, сигурно тук ще си остана.

Интервю на Елиана ВАСИЛЕВА,ШОУ

Алисия: Валери се грижи за сина си

Фолк дивата Алисия потвърди думите на бащата на сина си, че той не е спирал издръжката на Валерко.
„С Валери сме в перфектни отношения и той се грижи за детето ни във всяко едно отношение”, коментира пред „ШОУ” изпълнителката на „Ара”.

Преди години те постигнаха споразумение футболистът да плаща по 1000 евро на месец за Младши, докато навърши 18 години. За да няма разделение между децата му, същия размер е издръжката и за Никол Божинова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук