Валери Симеонов се нахвърли настървено на Байрактаров! Причината – журналистът го разобличи по безспорен начин в мръсна схема! (ВИДЕО)

В пилотния епизод на „Бареков и Байрактаров без цензура”

0
13353
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Журналистът и водещ на най-новия телевизионен проект в българския ефир Димитър Байрактаров показа в пилотния брой на предаването истинското лице на вицепремиера Валери Симеонов. 

По време на жив ефир тази сутрин беше излъчено разследване, наречено „Фалшив герой”. Изнесените по време на репортажа факти и обстоятелства, както и показаните документи, по безспорен начин разобличават Симеонов в мръсна схема. 

Оказва се, че точно този, който гръмко претендира, че законът трябва да бъде еднакъв за всички, го нарушава.

Вместо да спази разпоредбите и да премахне незаконно построения от фирмата му „СКАТ ООД” обект, той не само, че не го е премахнал, а го е достроил. 

С това свое действие вицепремиерът ясно и категорично демонстрира, че законът се прилага всички обикновени хора, но не и за хората, които заемат висши държавни длъжности, както е в неговия случай.

Във всяка нормална държава подобно действие би следвало да доведе до незабавната оставка на вицепремиера, но Информационна агенция „Дейли Прес“ ще си позволи да даде предварителна прогноза – едва ли тази съдба ще сполети фалшивия герой на народа Валери Симеонов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук