ВАРНЕНСКА ПРОКУРОРКА, СЪС ЗАЛЕПЕН СТИКЕР НА ПРОКУРАТУРАТА, ВЛЕЗЕ В НАСРЕЩНОТО И ПАРКИРА ПРЕД ГАРАЖ

0
1861

В абсолютно нарушение на Закона за движение по пътищата (ЗДвП) варненската прокурорка Здравка Задгорска демонстративно навлезе в насрещното и паркира на забранено място. Това споделиха пред Topnovini.bg възмутени очевидци, които ни изпратиха снимки на редакционната поща.

прокурор задгорска„Очевидно прокурорският стикер, залепен на предното панорамно стъкло на личния автомобил на Задгорска, е достатъчен мотив, за да кара като джигит“, коментират четиримата свидетели на ситуацията, които са се постарали да я заснемат всеобхватно.
прокурор задгорскаПо думите им около 9:40 часа тази сутрин Здравка Задгорска навлязла с личния си автомобил „Рено“ срещу посоката на движение на ул. „Ангел Кънчев“ (зад Съдебната палата на площад „Тракия“), с което потенциално е застрашила живота и здравето на другите участници в движението. Това обаче съвсем не изчерпва нарушенията на ЗДвП, които е допуснала Задгорска, защото прокурорката паркирала колата си точно пред тунел за подземни гаражни клетки и така вероятно е докарала ядове на шофьори от жилищната кооперация.
прокурор задгорскаНе на последно място по важност Здравка Задгорска си е позволила да залепи на предното панорамно стъкло на личния си автомобил стикер на Прокуратурата, което е абсолютно забранено, за което трябва да понесе отделна санкция. „Явно с тези пинизи прокурорката си гарантира недосегаемост пред органите на реда“, коментират свидетели на ситуацията.
Topnovini.bg ще препрати линк към този материал на електронната поща на Пътна полиция – Варна, от където трябва да съставят акт за административно нарушение на джигит-прокурорката.

www.varna.topnovini.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук