Василев след преговорите с БСП: Постигнахме съгласие по приоритетите на правителството (ВИДЕО)

0
174
/ БТА
„Постигнахме съгласие по приоритетите на правителството“, заяви Асен Василев минути след края на преговорите между „Продължаваме Промяната“ и БСП.

„Постигнахме съгласие да се изготви в много кратки срокове програма от експертните екипи програма, която да бъде приета и на политическо ниво и която да залегне с много ясни и конкретни срокове и ангажименти за това какво ще се случи от сега до края на годината като реформи и необходими дейности. Силно вярвам, че ще успеем да направим правителство, което ще продължи да работи за интересите на България, както и първият кабинет“, допълни Василев.

Двете партии преговаряха час и половина в зала „Запад“ в Народното събрание.

На старта на преговорите лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви:

„Радвам се, че можем да продължим разговорите. Както от тук напред да намерим общ път. Нашето мнение съвпада с вашите приоритети, обявени предварително“. 

БГНЕС

„Изключително много се радвам да започнем консултациите. Както всички знаем, пред нас има една много тежка и отговорна задача, в рамките на всички тези кризи, които имаме, все пак да съберем мнозинство за едно правителство, което да работи за интересите на хората“, заяви и кандидатът за премиер на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев при старта на преговорите с БСП. 

 

Преговори ПП и БСП
БГНЕС

 

Очаквайте подробности!

dariknews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук