Васил Иванов изнесе скандални данни за бившата си шефка! Пеела екипа му на местен кмет

0
1558

В ДАНС ни казаха, че директорът на “Новини и актуални предавания” в Нова телевизия Дарина Сарелска е къртицата в екипа на предаването ми и снася информация на кмета на Неделино, който в момента е подсъдим.

Това съобщи на пресконференция журналистът Васил Иванов. „Октомври 2015 година ГЕРБ масово в страната спечелиха местните избори изненадващо 2-3 месеца по-късно Сарелска ни вика на оперативка и ни съобщи – на мен и на Марин Николов, че повече не я интересуват кметовете и повече няма да снимаме кметове и обществени поръчки. Дотогава можеше, защото кметовете бяха от различни партии. Ако някой се усъмни в думите ми – много пъти съм се разправял със Сарелска по този въпрос и имам доказателства”, каза той и пусна записан разговор със своя колега Марин Николов.  „Сарелска няма особено доверие в мен. Не питае добри чувства към мен. Преди да излезе забраната да не закачаме кметове, направих разследване за кмета на Неделино Стоян Беширов. Получих информация, че той ще прави ремонт на градина за 1.5 млн. лв и че всичко ще мине по документи”, каза още той. И добави, че ремонтът се оказал наистина по документи. „Докато снимахме репортажа, се оказа, че и ДАНС са работили по него, подслушвали са му телефона. Прокуратурата прецени, че трябва да дам показания. Със Силва Зурлева давахме показания в ДАНС. Тогава ни казаха, че в предаването ми има къртица. Какво се снима знаем само аз, операторът, шефката ми и координаторът на предаването. Жената, която ни го каза, отиде до другия кабинет, след това донесе лист, на който пишеше името на Даниела Сарелска. Готов съм да се подложа на детектор на лъжата”, подчерта Иванов. „Никога не съм си представял, че ще правя разследване срещу собствената си телевизия и собствената си шефка. Два дни ми отне, за да видя кой стои зад цензурата, защо и по какви канали тя е решила да ни манипулира“. Той показа снимка на Сарелска и на депутат от Златоград от ГЕРБ Недялко Славов.

Общото между тях било, че Сарелска му била снаха, женена била за брат му.  „Връзката с цензурата в нова телевизия е този депутат, който е несменяем. Установих, че по този начин може би те растат, хвалейки се пред ръководството на партиите си”, каза още Иванов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук