Васко Василев спи в леглото на Лили

0
1447

Васко Василев е единственият мъж, който в последните години е спал в леглото на Лили, издадоха ги родни музиканти. Цигуларят, когато си е в София, често заспива на кревата, на примата, борейки часовата разлика и умората, пише „Телеграф“.„Двамата са много близки приятели, но отношенията помежду им не надхвърлят добрия тон и въпреки че Васко открай време си дружи все с по-възрастни от него жени, никога не е преминал границата с Лили“, каза известна българска певица.

Според нея Васко и Лили са само приятели и ще си останат такива. Според въпросната колежка на г-ца Иванова в леглото тя спи само с един плюшен далматинец в естествен размер. Той е сантиментален спомен от едно от последните гаджета на примата. Тя повече от 20 години гушка играчката нощем.

„Дружбата между Васко Василев и Лили се скрепва и от обща пиарка – Петя. Именно Васко я е препоръчал на примата. При Лили обаче Петя забравила за иначе благия си нрав и се държала като истински цербер. Тя вече написа в своя Фейсбук профил да спрат да я тормозят с искания за билети за концерта на Лили в НДК. Петя адресира единия си отказ към неназован директор, който я преследвал с молба за безплатни пропуски. Тя съобщи, че и платените са изчерпани отдавна./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук