Веган разсъни ефира: Коленето на прасета за Коледа е жесток и брутален свински геноцид!

5
2131
Считаният за лидер на веганите в България Никола Донев разсъни ефира на Нова телевизия. Той се обяви против коленето на прасета преди Коледа, тъй като за него и останалите вегани това е свински геноцид.

„Това е насилие, животните не искат да умират. Изключително жестоко и брутално е. Ние искаме да се храним с растения, защото е такава природата за нас. За нас масовото избиване на прасета преди Коледа е свински геноцид“, обясни Донев.

„Медът е създаден от пчеличките, съответно е храна за тях. Ние им го отнемаме, а това е кражба. Мъжките стършели се обезглавяват, а спермата им се извлича, поясни лидерът на веганите у нас, а Виктор Николаев не успя да сдържи смеха си.

Припомняме, че вчера Никола Донев се закани пред БЛИЦ, че живи прасета ще квичат пред НДК, ще се леят тонове кръв! Това обаче така или иначе не се е случило.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Никой, който казва истината, не е обичан, но това не трябва да го спира да говори истината, независимо колко оплют, мразен и отхвърлен бъде от невежата, сляпа и безсърдечна тълпа. Разбира се, че коленето на животни е брутален геноцид и триумф на варварството, лаомията и жестокостта над чистотата и духовността.
    Но, като гледам това чисто, красиво и одухотворено лице и тия чисти, красиви и будни очи, разбирам, че не съм сама и че истината ще живее, независимо от цялата мръсотия, лакомия и помия, които се опитват да я залеят. Браво на момчето; чистото не може да бъде изцапано колкото и калта и човешката злоба и смрад да го нападат. В него има светлина, не свински трупове. В него има милост и състрадание- не гниеща плът и кръв. Той е роден сред звездите, високо, газещата в кръв и лайна сган долу не може да го разбере.
    Той е уникално, чисто и съвършено божествено творение в един мръсен, жесток, безсърдечен, лаком, брутален и циничен свят.
    Светлината свети в мрака, а той е посочен и избран от Господа да бъде Светлина. Дерзай, момче, ти светиш, върви напред през лайната, подигравките и хулите, ти даряваш истина и светлина!

  2. Никой, който казва истината, не е обичан, но това не трябва да го спира да говори истината, независимо колко оплют, мразен и отхвърлен бъде от невежата, сляпа и безсърдечна тълпа. Разбира се, че коленето на животни е брутален геноцид и триумф на варварството, лакомията и жестокостта над чистотата и духовността. Разбира се!
    Но, като гледам това чисто, красиво и одухотворено лице и тия чисти, красиви и будни очи, знам, че не съм сама и че истината ще живее, независимо от цялата мръсотия, лакомия и помия, които се опитват да я залеят. Браво на момчето; чистото не може да бъде изцапано колкото и калта и човешката злоба и смрад да го нападат. В него има светлина, не свински трупове. В него има милост и състрадание- не гниеща плът и кръв. Той е роден сред звездите, високо, на трон; газещата в кръв и лайна сган долу не може изобщо да го разбере.
    Той е уникално, чисто и съвършено божествено творение в един мръсен, жесток, безсърдечен, лаком, брутален и циничен свят.
    Светлината свети в мрака, а той е посочен и избран от Господа да бъде Месия на милостта. Дерзай, момче, ти светиш, върви напред през лайната, подигравките и хулите, ти даряваш истина и светлина!

    Go vegan!

    • Каза ли Оммм преди да почнеш да пишеш??? Пропусна за кравите и телетата да кажеш, както и за агнешкия геноцид по Гергьовден… Наистина , не проумявам как пропусна да качиш клипчето за кремвиршите и пилешкия пастет!!! После трябваше да публикуваш една реклама на соевите заместители на месото, както и модерните яйца без яйца! Така разчитах, а ти така да се изложиш :)))

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук