Версия: Ето къде е Пепи Еврото, взел е и детето си

0
236

В момента се проверява се дали данните отговарят на действителността и как Петров е извел детето от страната без пълномощно от майка му

Има оперативни данни, че бившият шеф на Столичното следствие Петър Петров – Еврото е напуснал България през Турция, откъдето се е отправил към Обединените арабски емирства с детето си.

В момента се проверява дали данните отговарят на действителността и как Петров е извел детето от страната без пълномощно от майка му.

След акция на прокуратурата и ГДБОП миналата седмица Петър Петров беше обявен за общодържавно издирване. Повдигнато му е и обвинение за принуда, заплахи и използване на специално техническо средство без разрешение.

Името на бившия следовател нашумя след като разследване на Антикорупционния фонд го посочи като главно действащо лице в аферата „Осемте джуджета“.

Миналата седмица след акцията на ГДБОП бившата му съпруга Любена Петрова и майка на детето му заяви в интервю пред АКФ, че магистрати и полицаи са получавали пари във вече бившия ресторант „Осемте джуджета“. В интервюто тя определя случващото се в ресторанта като тържище на бъдеще – и кариерно, и финансово.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук