Версия: Килърът на Митьо Очите ликвидиран в Гърция

0
1721

Ъндърграундът гърми: Божо Кравата заровен от хора на Костинбродския

Пазарджишкият гангстер Божидар Кузманов – Божо Кравата, който предизвика касапницата с Митьо Очите и хората му в ресторант „Фор Ю” в Слънчев бряг, вече не е между живите. Този слух обикаля от няколко дни родния ъндърграунд, съобщава „Уикенд”, позовавайки се на свои източници.

Според мълвата, 35-годишният разбойник е бил ликвидиран в Гърция в началото на август от наемници. Божидар Кузманов изчезна от България часове преди да бъде обявен за национално издирване.

Близки до Кузманов твърдяха, че душманинът на Митьо Очите е офейкал от България, не защото се притеснява от правосъдието, а тъй като има обявена награда от 100 000 евро за главата му от несебърския Ал Капоне.

Двумесечното укриване на Божидар Кузманов в Гърция, обаче, приключило в началото на месец август, носи се упорита мълва в родния ъндърграунд.

Клюката гласи, че Кравата се установил с още двама мъже в селце в близост до град Солун, но бил разконспириран от български сервитьор, работещ в плажно заведение в южната ни съседка. Келнерът, който бил родом от Поморие, уведомил съгражданина си Янко Поморийския, касиер на Митьо Очите, че Кузманов живее под чужда самоличност в района на Солун.

Дни по-късно Божо Кравата бил похитен от трима мъже и оттогава от него нямало ни вест, ни кост. Според непотвърдена информация Кузманов бил убит и заровен от хора на издирвания килър номер 1 на мафията Йосиф Йосифов-Йоско Костинбродския. През последната година Костинбродския се укрива в Гърция заедно с няколко от най-верните си хора и от южната ни съседка поема мокри поръчки.

„Митьо ще избие всички, които дръзнаха да му посегнат. Тарторът им вече даде фира”, коментира човек от близкото обкръжение на Желязков.

Същевременно един от арестуваните за стрелбата срещу Митьо Очите – Радослав Димитров, който бе пуснат под домашен арест срещу 5000 лв. гаранция, е сменил постоянния си адрес от страх да не бъде издирен и застрелян. Димитров се води адресно регистриран в град Плевен, квартал „Сторгозия”.

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук