Взрив: Наследникът на Слави Трифонов излезе на светло със… 100 млн. лв. (виж първата галерия от семейни снимки на Дългия)

0
2661

Наследникът на Слави Трифонов скоро ще бъде обсаден от женско внимание!

Ето го! Това е прочутият наследник на Слави Трифонов – племенникът му Теодор Трифонов. Син на любимата кака Петя на Дългия, който вече е милионер. Момчето официално е вписано като наследник на Слави и ще прибере цялото му богатство. Ако, не дай си Боже, нещо се случи с вуйчо му.

21-годишният Теодор Трифонов е студент и скоро ще завърши като бакалавър. Вместо да лежи и да чака благоразположението на вуйчо си обаче, Теди иска да се развива и да продължи да учи. Той смята да завърши още две магистратури.

Заедно с ученето, племенникът на Слави Трифонов от няколко години работи и в неговите фирми като движи почти целия му бизнес. Още от малък Теди показал, че е много будно и умно дете – гордост за цялата фамилия и разбира се, за прочутия си вуйчо.

Слави Трифонов видял как се развива синът на кака му и не жалил средства за него. Още повече, че Теодор бил отличник в племенската гимназия като по-малък. И редовно обирал първите места и златни медали по олимпиади и състезания.

Макар че може да диша спокойно със стоте милиона лева, които Слави Трифонов му е харизал. И то само в имоти, без да се броят банковите сметки в офшорни зони, Теди продължава да се държи повече от скромно и естествено.

От няколко години той си има сериозна приятелка на име Ани. Девойката била одобрена лично от Слави Трифонов и младите дори вече обмисляли по-сериозни планове. За жалост на всички златотърсачки, които в момента точат лиги. Е, съжаляваме, момичета, закъсняхте…

А сега се насладете на първите семейни снимки на фамилията на Слави Трифонов, каквито досега не са виждали бял свят. На тях ясно личи как Дългия щедро пръска пари за щастието на семейството си. Като изпраща Петя, Теодор, мама Здравка и дори мъжа на сестра си на пътешествия из цял свят.

Всъщност само това е, което кака Петя си позволява да приеме от братчето си. Иначе тя продължава да работи като медицинска сестра в Плевен и въпреки малката си заплата, отказвала да приеме и стотинка от Слави Трифонов за ежедневни и битови разходи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук