ВИДЕО: Алисия с главна роля в новия клип на Ванеса

0
916

Днес в ефира на Фен ТВ Ванеса представи най-новия си сингъл, озаглавен „Говори бившата“.

Ванеса покани за главна героиня в клипа си своята колежка и менторка Алисия. Топ изпълнителката на Ара мюзик прие да изиграе много драматична и в днешно време доста позната на повечето жени история.
Главната мъжка роля е поверена на Павел Цонев, известен спортен състезател във “V1 Challenge”, топ мениджър на столични дискотеки и близък приятел на Ванеса и Алисия. Ролята на любовницата перфектно се изигра от финалистката за титлата Playmate 2016 Анджелина Атанасова.alisia

Във видеоклипa към „Говори бившата“ Ванеса разказва историята за любовен триъгълник и бича на нашето общесто – изневерите.
Как Алисия реагира на изневярата, какво решение ще вземе? Гледайте, само в клипа „Говори бившата“.
Историята на една любовна афера и истинската цена на изневярата може да се окаже твърде висока. В сюжета на клипа мъжът на Алисия е хванат по телефона в изневяра. Спонтанната реакция на главната героиня е да нарече неверника „Тъпак“. Непосилна да прости предателството, Алисия напуска общия им дом и дава свобода на своя любим да бъде по-щастлив без нея.wanesa
„Решението да превъзмогнеш предателството и да продължиш напред е трудно, но всяка уважаваща себе си силна жена, трябва да го прави. Разочарованието от лъжата и измяната не се преглъща и нито една жена не заслужава унижението да бъде приемана като даденост.“, апелира чрез новата си песен Ванеса.
Освен главна героиня в клипа, Алисия се погрижи и за стайлинга на „малката“ Ванеса. Алисия успя да преобрази до неузнаваемост своята колежка. Ванеса вече е блондинка, а визията и поведението й излъчват класа и сексапил.
vanesa-bivshata2Песента е с модерно поп-фолк звучене. Това е стилът, с който Ванеса стана любимка на младото поколение. „Говори бившата“ е посветена на разочарованите жени и болката от изневярата. Изпятият с много чувство текст и красивото звучене на мелодията, създават истинска емоция, когато чуеш песента.image008
Посланието на песента е: „Вярвайте в любовта и не прощавайте предателства. Бъдете верни на себе си жени, а не верни на неверни мъже.“, споделя Ванеса.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук