Вижте зловещото пророчество на Ванга!

0
1911

Преди две години руската телевизия НТВ излъчи зловещ репортаж за пророчествата на великата баба Ванга. Тогава малко хора повярваха на разказаното, но след събитията от последните няколко месеца, зловещото видео отново набира скорост в youtube, като вече е гледано от над 4 милиона души. В клипа се говори за пророчеството, гласящо, че през 2011-та година хората ще се променят, ще озвереят и човечеството ще бъде изправено пред прага на трета световна война и последващ апокалипсис. Преди години тези думи звучаха като фантастика, но ето, че днес нарастващата война и преселението на народите е вече факт!

Именно през пролетта на 2011-та година започнаха сътресенията в Сирия, за които Ванга много точно ни предупреди преди да си отиде от този свят.

Най-смразяващите думи на пророчицата, упоменати в следващото видео не са тези за войната в Сирия, а за последствията за Европа. Ванга предрича, че от началото на тази война през 2011 само за 5 години Европа ще бъде разрушена!?

През 2016 тя вижда една разрушена, студена и празна Европа. Никой няма да живее там…. Какво ни очаква през 2016-та и занапред и ще има ли апокалипсис? Вижте целия репортаж и мнението на експертите в следващото видео.


 

За жената

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук